Hadházy: Fontos vizsgálatokat nem végzett el az OGYÉI az orosz vakcinán

Startlap - Startlap
A képviselő szerint ugyanakkor "az orosz és a kínai vakcina is lehet jó vakcina". Hírösszefoglaló. 

Hadházy: Fontos vizsgálatokat nem végzett el az OGYÉI az orosz vakcinán

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy megkapta a Szputynik V-vakcina engedélyének másolatát, amelyből kiderült, mik is voltak pontosan az OGYÉI kételyei az orosz oltóanyaggal kapcsolatban. Részletek.

Meghalt Tótkomlós volt alpolgármestere, akit Orbán Viktor böllérjeként ismertek

Hatvanéves korában meghalt Tótkomlós volt alpolgármestere és a helyi Fidesz egykori vezetője, Takács Ferenc. Ha érdekel, melyik kijelentéséért „kapott néhány kokit a fejére egy-két nagy embertől a Fideszből”, ebből a cikkből megtudhatod.

Itt a rendelet: ez vár az ingázókra Ausztriában

Illusztráció (Tobias C. Köhler / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Az osztrák szociális minisztérium szerdán délután tette közzé az új beutazási rendeletet, amely sok magyar mindennapjaira is hatással lesz. Ebből a cikkből ismerheted meg a friss szabályokat.

Karácsony helyettesének 14 ingatlana van

A Magyar Nemzet megnézte az ellenzéki önkormányzatok vagyonnyilatkozatait, ha érdekelnek a részletek, ide kattints.

Ennyit keres ma egy magyar fizikai munkás

A munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder csaknem 7 ezer munkavállaló béradatait dolgozta fel elemzésében. A pontos számokért erre a linkre kattints.

Orbán: Jogállamiságunkban kételkedő nyugati partnereinknek azt mondom, hogy ti hol küzdöttetek a jogállamiságért? Én Budapest utcáin harcoltam

Az Európai Unió szuverén nemzetekből áll – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök egy interjúban, amely a Stern című német hírmagazin csütörtöki számában jelent meg. A beszélgetést az MTI szemlézte, itt elolvashatod.

Az első éjszaka jogáról is kérdezték Rogán Antalt

Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

A Népszava riportja szerint Dédestapolcsányon nem értik, hogyan lett Rogán Antal új feleségének családja nagybirtokos. A Jobbik attól tart, hogy “Fideszisztán Döbrögijei” előbb-utóbb ingyen munkaerőt követelnek majd az orbáni államtól. Ander Balázs jobbikos képviselő több – történelmi kitekintést is adó –, írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be Rogán Antalnak, a miniszterelnök kabinetfőnökének. Részletek.

“11 hónapja várunk arra, hogy elkezdhessünk oltani”

Az ampullák csordogálnak, az oltási kedv és a vakcinapaletta nő, a legidősebb betegeik beoltását megkezdő háziorvosok pedig lelkesek, bár tudják, az alapellátás nem alkalmas tömegek beoltásának megszervezésére. Az oltási terv ismerete nélkül egyelőre a háziorvosok sem tudják, hogy a legidősebb betegeik beoltása után milyen szerepet kapnak az oltási programban. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Másfél évig tartottak fogva egy francia idős asszonyt egy volt disznóólban

Sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a 42 éves férfival és 41 éves feleségével szemben, akik másfél évig tartottak bezárva egy idős asszonyt Siófok közelében. A francia nő megpróbáltatásairól és az ügyben hozott bírói ítéletről itt olvashatsz bővebben.

Viharos széllel érkezik a rekord-közeli meleg

A hét legmelegebb napján, délkeleten akár 17 fokot is mérhetünk, az ország északkeleti felében azonban erős, néhol viharos szél rontja a hőérzetet. Sok napsütésben is bízhatunk csütörtökön. A részletes időjáráselőrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Magyar Péter megszólalt a tavalyi fotókról, amiken együtt...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor