Rubint Réka valóra váltotta férje álmát - íme Norbi szülinapi ajándéka

Startlap - Startlap
Réka egy éven át tervezte Schobert Norbert 50. születésnapját, ami nemcsak neki, hanem a fél világnak is szólt, ugyanis egy egész kisfilmet is leforgattak és nyilvánosan megosztottak. Bulvárösszefoglaló.

Ha Rubint Réka azt mondja, valóra akarja váltani férje álmait, nem viccel: íme Norbi szülinapi ajándéka

Réka egy éven át tervezte Schobert Norbert 50. születésnapját, ami nemcsak neki, hanem a fél világnak is szólt, ugyanis egy egész kisfilmet is leforgattak és nyilvánosan megosztottak. A videó, egy csomó fénykép és Réka kommentárja Norbi nagy napjáról ebben a cikkben láthatók.

Majka és Curtis új klippel jelentkezett, egyetlen éjszaka alatt 300 ezerszer játszották le

Egy melankolikus, fekete-fehér videóról van szó, amelyben továbbra is Veres Mónika segédkezik énekhangjával Kollányi Zsuzsi helyett. A klipet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Törőcsik Mari vietnami fia titokban évek óta Velemen él

Egészen Törőcsik haláláig nem derült ki, hogy Son valójában a szomszédjában lakott, még a gyermeke keresztapja is a falu korábbi polgármestere. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fülöp herceg temetése képekben: Katalin a nyakláncával is a tiszteletét fejezte ki

Fülöp 2015-ben. (Fotó: Matt Dunham – WPA Pool / Getty Images

Nagy-Britannia királyi családja a hétvégén kísérte utolsó útjára Erzsébet királynő néhai férjét. Az élete 100. évében elhunyt Fülöp temetéséről készült fotók itt találhatók, erre a linkre kattintva pedig Katalin különleges nyakékéről olvashatsz.

Németh Kristóf mindkét gyermekével több kilót szedett fel, mint a terhes feleségei

A második gyermekem születése után sokkal nehezebb volt leadni a felesleges, feljött kilókat

– közölte Németh Kristóf, és habár teljesen úgy hangzik, de nem viccel. Bővebben.

Kovács Patríciának gondot jelentett a gazdag budai családja: “A szemem alatt kapargáltam, hogy látszódjon, hogy szarul vagyok”

A színésznő sminkelés közben, Lilunak mesélt arról, milyen nehézségeket okozott számára tökéletes külseje és zavartalan anyagi helyzete. Videó.

Surie Cruise már olyan magas, mint Katie Holmes

Egy tíz évvel ezelőtti fotó Surie Cruise-ról, ekkor még édesapja is hajlandó volt találkozni lányával. (Fotó: James Devaney/WireImage)

Tom Cruise lánya pont fordítva csinálja, mint ahogy a nők amúgy szokták: míg kislány korában állandóan azzal került be a sajtóba, hogy sminkben, magassarkúban, és úgy általában rendkívül drága holmikban jár, 15 évesként immár 4 ezer forintos pulóverben szaladgál, és úgy néz ki, mint bármelyik átlagos tini. Suri és anyukája legfrissebb fotóiért katt ide.

Gulácsi Péter és felesége aprólékosan megkomponált fotóval jelentették be, hogy jön a második baba

A német RB Leipzig kapusa is beállt a sorba, ahol pasztell színek és visszafogott, boldog mosolyok jelzik a családi élet tökéletességét. A babaváró képek, amelyeken a pár első gyermeke is szerepel, itt nézegethetők.

Kiderült, mit mondott a titokzatos tanú VV Fanni holttesttéről: “A rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt”

Ha igaza van a Novozánszki Fanni halála ügyében előlépett új szereplőnek, akkor a 2017-ben eltűnt lány maradványai egy olyan helyen rejtőznek, ahol négy évvel a feltételezett gyilkosság után is könnyen megtalálhatják. Az ügy fejleményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...