Gyurcsány egyértelműen reagált Karácsony zsarolási vádjaira

Startlap - Startlap
Budapest főpolgármestere szerda délelőtt beszélt arról, hogy a DK vezetője zsarolta őt. Gyurcsány nem hagyta szó nélkül a vádakat, azonnal reagált.

Karácsony arról beszélt, hogy Gyurcsány sms-ben zsarolta meg, a DK elnöke azonnal reagált

MTI/Kovács Tamás

„Hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt sms-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom. De vannak más politikusok is a listán. Ez a működés része, turbulens időszakokban fordul elő.” – mindezt a főpolgármester mondta egy szerdai háttérbeszélgetésen, újságírói kérdésre válaszolva. A DK elnöke saját közösségi oldalán erre úgy reagált, hogy most bizony Karácsony Gergelynek kell konkrét választ adni, ha nem akarja zavarba hozni saját magát. Részletek.

Hadházyt kiküldték a HM-ből, amikor Orbán római repülőútjának dokumentumait akarta megnézni

Hiába ment be kedden a Honvédelmi Minisztériumba Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, csak a recepcióig jutott: a megbeszélt időpont ellenére a tárcánál nem engedték meg, hogy betekinthessen a HM egyik Dassault Falcon típusú luxusgépének repülési dokumentumaiba. Az erről készült videót itt lehet megtekinteni

A Nitrogénművek reakciója a vádemelésre: Bige László megfélemlítése a cél

A Bige László és a munkatársai ellen megfogalmazott ügyészségi megállapítások teljes mértékben alaptalanok és minden jogi alapot nélkülöznek – közölte a Nitrogénművek Zrt. szerdán. A cég közleményének további részletei itt érhetőek el. 

Nem lehet a Vatikánt perelni a papok által elkövetett bűncselekmények miatt

Nem lehet beperelni a Vatikánt helyi bíróságokon a katolikus papok által elkövetett szexuális bántalmazások miatt az Emberi Jogok Európai Bírósága keddi döntése értelmében. A bíróság ezzel az ítéletével megerősítette, hogy az egyház szuverenitása védelmet élvez, azaz nem lehet a Szentszék rovására írni a katolikus papok helytelen viselkedését. Részletek

Napi rekord az előválasztáson: közel 97 ezren szavaztak kedden

Megdőlt a részvételi rekord Magyarország első országos előválasztásán – közölte az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB). Bővebben

Hivatalosan is visszavonta a kormány a vendéglátósok szakképesítését előíró rendeletet

Mégsem kell minden büfésnek szakképesítés. Az innovációs tárca kifejezetten gyorsan reagált a vendéglátós szakma óriási felháborodására. A jó hír részletei itt érhetőek el. 

Orbán eligazította a Fidesz választókerületi elnökeit: marad a gyurcsányozás

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Miközben Karácsony Gergely bejelentette visszalépését, a Fidesz épp a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! kampány tapasztalatait elemezte. Ez a cikk szól minderről, melyben az is kiderül, hogy folytatják-e a kampányt.

Feladta magát a Fonyódon talált csecsemő anyja

Október 13-án szerdán a Somogy megyei rendőr-főkapitányságon feladta magát a Fonyódon talált csecsemő édesanyja, L. Marianna. A 37 éves zalaegerszegi nőt a nyomozók emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Publicus Intézet: 150-225 ezer szavazót veszített a Fidesz

képcím

Biogolyóstoll, fideszes pártkatona - ellenzéki reakciók Sulyok...

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...