Gyorsulási versenyt rendeztek, miközben halálra gázolt lányának gyújtott mécsest

Az anya és a fia végignézte, ahogy az apa és a kislány megfulladnak a nyékládházi tóba gurult lakókocsiban. A bv őrei vigyáztak a rabra, mégis megszökött. Apró bibi van a MÁV új emeletes vonataival: nem férnek át az alagutakon. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-17 18:39

Forrás: 24.hu

Alig pár héttel azután, hogy halálra gázolták a lányát, mécsesgyújtás közben száguldoztak a ceglédi tanárnő mellett nagy sötét autók

Két hónap sem telt el azóta, hogy Cegléd belvárosában halálra gázolt egy feltehetően nagy sebességgel közlekedő BMW-s a 18 éves Bognár Emesét. Az áldozat édesanyja, Bognárné Szepes Orsolya testvéreivel kiment a baleset helyszínére mécsesgyújtással emlékezni lányára, amikor pár méterre tőle két nagy sötét autó gyakorlatilag gyorsulási versenyt rendezett. Az édesanya videón mesélte el, hogyan élte meg az esetet, és azt is, milyen lépéseket tett ezután.

Bognárné 22 éven át tanított a helyi Táncsics Mihály Általános Iskolában, másfél éve az év idegen nyelvű tanárának is megválasztották. Miután az iskolaigazgató roppant furcsán kezelte a temetés körüli történéseket – többek között politikai rendezvényt emlegetett – az asszony felmondott az intézményből. Ebből a cikkbőlkiderül, hogyan viselkedett az igazgató, valamint a gázolóval kapcsolatos visszás tényekről is beszámolnak.

Az anya és a fia végignézte, ahogy az apa és a kislány megfulladnak a nyékládházi tóba gurult lakókocsiban

Péntek éjjel 11 magasságában egy 10 év körüli kislány és egy 40 év körüli férfi veszítette életét, miután lakókocsijukkal begurultak a bányatóba Nyékládházán. Azóta több tragikus részletre derült fény, amelyet a mentést végző búvárok vezetője, Golej Szabolcs, valamint a mentők szóvivője, Győrfi Pál, illetve egy szemtanú horgász mesélt el az alábbi cikkben.

Kedvesen visszautasította az oklevelet a Hableány utasait mentő hajóskapitány

A Botond nevű tolóhajó és az elsüllyedt Hableány turistahajó roncsát szállító uszály az Újpesti-öbölben 2019. június 13-án. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A Hableány tragédiája során végrehajtott mentés okán oklevelet kívánt adományozni a Hullám nevű hajó kapitányának az újpesti önkormányzat. Ezt azonban Raub Emőke egy szerény indokkal visszautasította. A következő cikkből kiderül, milyen komolyan járult hozzá a mentéshez a kapitány, és az is, miért nem kérte az elismerést

Az őrök vigyáztak rá, mégis megszökött egy női rab Budapesten

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított, miután az őrök vigyázó szemei elől szökött meg egy 20 éves női rab a fővárosban. Ha érdekel, hogy a szökésben lévő nőnek hogy sikerült elszabadulniaitt olvass tovább.

Apró bibi van a MÁV új emeletes vonataival: nem férnek át az alagutakon

Fotó: MTI/ Lakatos Péter

Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, de ez általában így van, ha kis hazánk vasúti társaságáról van szó. Most éppen egész pontosan arról, hogy 2020 elején érkeznek az első Stadler KISS motorvonatok a MÁV-Start flottájába, ami remek hír, de a szerelvények több alagúton nem fognak átférni. Az alábbi cikkből megismerheted részletesen a helyzetet.

Ekkora jövedelem kell a 10 milliós babaváró hitelhez

Az akár 10 millió forint összegű Babaváró hitel előfeltétele, hogy az igénylők megfeleljenek a banki hitelminősítésnek. Mivel a Babaváró egy ingatlanfedezet nélkül felvehető hitelt nyújt, a bankok elsődlegesen a házastársak igazolható jövedelmét fogják vizsgálni.Ide kattintva megnézheted, mekkora igazolt jövedelemre van szükség a legmagasabb igényelhető összeg felvételéhez.

Holtan találtak egy házaspárt Tiszafüreden

Tiszafüredi otthonukban találtak rá holtan egy házaspárra vasárnap este. Az esetről jelenleg elérhető információkat itt tudod megnézni.

Egymás után kapnak áramütést egy konténertől a villamosvezetők a Baross utcánál

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Tulajdonképpen szerencsésnek nevezhető az a villamosvezető, aki “csak” 160 Volt erősségű áramütést kapott egy Baross utcai konténertől – derült ki az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) közleményéből. És nem ő volt az egyetlen, akit megcsípett a pihenőhelyiség, amelynek környékén gyermekek is játszanak. A kórházba került villamosvezető esetéről, valamint arról, mégis miért ráz a konténer, ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

“Nincs olyan formája az ellenállásnak, amit ne kellene megpróbálni” – masszív küzdelmet terveznek a tudósok Orbán hadüzenete ellen

Egy évvel ezelőtt kapta meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke az első döfést, e-mailben azt a tervezetet, amire 54 percen belül kellett volna válaszolnia. Ez felért egy hadüzenettel az MTA kutatóhálózata, és ezzel az intézmény léte ellen. Az akadémiai dolgozók eltökéltek – derült ki  Szilágyi Emese, az Akadémiai Dolgozók Fórumának (ADF) képviselőjétől a Klubrádióban. Először a képviselőkre próbálnak hatni, ha ez nem sikerül, Áder Jánoshoz fordulnak, és ha ez is kevés, akkor az Alkotmánybíróság és a nemzetközi szervezetek következnek. A lépéseikről, valamint a helyzetről itt találsz részletes információkat.

Lövöldözés Máriatölgyesen: ketten meghaltak

Egy 35 éves férfi a szlovákiai Máriatölgyesenegy értekezlet közben fejbe lőtte 57 éves áldozatát, majd magával is végzett. A gyilkosság hátteréről ebben a cikkben írnak.

Mai nap hírei

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu4 órája

Hatalmas szélturbina omlott össze Svédországban

alternativenergia.hu6 órája

Harry herceg szíve összetört: nem tud túllépni a történteken

joy.hu7 órája

A kvóta elutasításában várjuk a portugál elnökség partnerségét

demokrata.hu14 órája

Elvitte egy körre nagymamáját új autójával Schobert Lara

ifaktor.hu16 órája

Tele van a tököm azzal, hogy mindenki a fiatalokat szidja!

she.life.hu17 órája

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu17 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu18 órája