Győri kórház: 5500 forintba kerül az elhunyt rokon megtekintése

Startlap - Startlap
A főigazgató szerint ennek nincs köze orvosetikai ügyekhez. Délelőtti hírösszefoglaló.

Győri kórház: 5500 forintba kerül az elhunyt rokon megtekintése

Jelenleg nincs központi szabályozás, de az úgytudjuk.hu névtelen forrásai szerint az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) nem tartja elfogadhatónak a győri térítési díjat. Részletek.

Az olcsó tűzijátékjegy osztogatása közben a mozdonyvezetőivel hadakozik a MÁV

A vasúttársasággal kapcsolatban szinte egy időben jelent meg két közlemény, amelyben egyrészt akciós jegyeket ajánlanak az elmaradt augusztus 20-i tűzijáték pótnapjára, és amelyben bejelentik, hogy megalapozatlannak tartják a béremelésekért küzdő Mozdonyvezetők Szakszervezetének sztrájkfenyegetését. Részletek.

Létszámhiány van a tűzoltóknál, mégsem veszik vissza azt, aki leszerelt

Tilos visszavenni a rendvédelemből korábban távozottakat július óta – ezt az RTL Híradó megkeresésére közölte a Belügyminisztérium, de azt nem árulta el, hogy mi az oka a rendelkezésnek. Részletek.

Biden felhívja Zelenszkijt

OLIVIER DOULIERY / AFP

Rizikós műveletre készülnek az oroszok a zaporizzsjai atomerőműnél; 22 áldozata van az ukrajnai vasútállomást ért orosz rakétatámadásnak; meghalt egy új-zélandi katona, aki fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy Ukrajnában harcolhasson. Az orosz-ukrán háború eseményei percről percre itt.

Novák Katalin szeretettel átszőtt ajándékkal indul Ferenc pápához

Csütörtökön utazik a Vatikánba Novák Katalin, akit a nyári diplomáciai szünet után a Vatikánban fogad Ferenc pápa. A köztársasági elnök egy olyan ajándékot visz ajándékba a pápának, amelynek elkészítésébe ő is besegített. Ezen a linken meg is nézheted.

A kerület megcsonkította volna ingatlanjaikat, a lakók nyomozni kezdtek

A XVIII. kerület ellenzéki alpolgármestere szerint a lakók elbitorolták az önkormányzat földjét. A lakók nyomozni kezdtek, ami furcsa eredményt hozott. A tanulságos esetet ez a cikk tárja fel.

ÁSZ: sok a nő a felsőoktatásban, csökkenhet a termékenység

A „Pink education” jelenség Magyarországon című tanulmány szerint a férfiak hátrányban vannak a jelenlegi oktatási szisztémában. Bővebben.

Egy 17 éves fiú a legfiatalabb pilóta, aki egyedül repülte körbe a Földet

Nikolay DOYCHINOV / AFP

A 17 éves pilóta, a brit-belga kettős állampolgár Mack Rutherford szerdán ért vissza szófiai kiindulópontjára, és ezzel felállította a legfiatalabb férfi világrekordját, akinek sikerült egyedül körbe repülnie a Földet. Bővebben.

Hamar megtörik a melegedés

Pénteken és szombaton éri el a melegedés a tetőfokát, 34 fokot is mérhetünk. Ezúttal nem kell 40 fokos forróságtól tartanunk, vasárnaptól egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően már lassan csökken a hőmérséklet. A részletes előrejelzést itt találod.

 

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa húsvéti üzenete: soha nem lehet fegyverekkel...

képcím

Magyar Péter így kívánt kellemes húsvéti ünnepeket

képcím

Vasárnap jön az óraátállítás: így változnak a menetrendek