Gyászol a Videoton: három szurkoló a meccsről hazafele meghalt egy tömegkarambolban

Startlap - Startlap
'Közelebb mentem és akkor láttam, hogy itt nagy a gond. Borzalmas volt, a középső kocsiban meg sem mozdultak.'

Három Videoton-szurkoló halt meg a péntek esti balesetben a 81-es főúton Magyaralmás térségében – tudta meg a Delta Hírek. A balesetben három kocsi ütközött összesen 10 utassal, akik közül hárman meghaltak és hatan megsérültek.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy Mór irányába haladó személykocsi eddig nem tisztázott körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan belerohant egy Székesfehérvár felé tartó Mercedes típusú személykocsiba. Az ütközés hatására a Mercedes megpördült, majd egy Székesfehérvár felől érkező Toyota rohant az oldalába.

A Mercedesben ülő 64, 67 és 75 éves székesfehérvári férfiak olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A Toyotában egy család utazott három gyermekkel, a harmadik gépkocsiban pedig ketten ültek.

Fotó: Police.hu

Annyit láttam, hogy az előttem haladó két kocsinak elkezdett villogni az vészvillogó és egy srác futott hozzám, hogy mondjam el a Katasztrófavédelemnek, hogy hol vagyunk, mert ő pécsi és nem tudja. Közelebb mentem és akkor láttam, hogy itt nagy a gond. Borzalmas volt, a középső kocsiban meg sem mozdultak, látszott, hogy ott komoly gond van

– ídézte fel a tragédiát egy buszsofőr, aki pár másodperccel a baleset után ért a helyszínre, és telefonon tájékoztatta a szakembereket a sérültek állapotáról, akiket a roncsokból a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki.

Fotó: Police.hu

A balesetben elhunyt három idős férfi a Videoton – Debrecen bajnoki mérkőzésről tartott hazafele. A klub részvétét fejezte ki az áldozatok családja felé, a sérülteknek pedig gyors felépülést kívánt.

Ez is érdekelhet

képcím

Vigyázat: hamis nyereményjáték terjed az Auchan nevében

képcím

Visszafogja a kormány az irtózatos költekezést, amivel...

képcím

Márki-Zay: Karácsony Gergellyel megállapodtunk, hogy a második...