Gundel Takács Gábor: Szájer hülyének nézett minket és én ezt jeleztem

Startlap - Startlap
Gundel Takács Gábor interjút adott. Szerinte nem fogalmaz keményen, csak "nem szoktunk hozzá, hogy valaki feltegye a kezét". A következményektől nem fél. Esti hírösszefoglaló.

Gundel Takács Gábor: Szájer hülyének nézett minket és én ezt jeleztem

A Telex interjút készített a műsorvezetővel, aki politikai kérdésekben nem kíván nyilatkozni, de Szájer József ügyében mégsem fogta vissza véleményét. Gundel Takács nem fél megszólalni, és szerinte nem fogalmaz keményen, csak “nem szoktunk hozzá, hogy valaki feltegye a kezét”. Bővebben.

Felmérték, hány magyar fogja biztosan beoltatni magát

A Központi Statisztikai Hivatal hétfőn publikálta friss felmérését, amelyből látszik, hogy a munkanélküliek, a fiatalok és az alacsonyabb végzettségűek a legelutasítóbbak a vakcinával szemben. De inkább nézd meg a statisztika pontos eredményeit, katt ide.

A Magyarságkutató Intézet gyerekeknek szánt ijesztő animációs filmje mutatja csak meg igazán, milyen a populizmus természete

Hétfő este végre leadták a Kásler Miklós-féle (ál)tudományos intézet, a Magyarságkutató Intézet mesefilmjét a 907-es pozsonyi csatáról. Ha röviden akarjuk összefoglalni a lényeget, akkor a tragikus grafikát és történelmi torzításokat kell megemlíteni. De erre a linkre kattintva elolvashatod a 444 szórakoztató, felvételekkel tűzdelt beszámolóját a nagy műről.

Nincs még egy olyan magyar település, ahol az egy bevallóra jutó tőkejövedelemben akár csak megközelítené Felcsútot

Míg a fővárosban átlagosan 8,2 millió tőjejövedelem jutott egy bevallóra, Orbán Viktor szülőfalujában ez az összeg 472, 4 millió forint volt. További információkért kattints ide.

Bencsik András: Ez a Weber egy szar ember

Bencsik Bayer Zsolt társaságában a Sajtóklubban vesézte ki az Európai Néppárt frakcióvezetőjének személyiségvonásait. Ha valaki esetleg aggódott volna eddig, akkor most már nem kell, ugyanis Bencsik az alaposan kisípolt beszélgetésben mindannyiunk nevében kikérte magának. Aztán békés és áldott karácsonyi ünnepeket kívántak. Erről van videó, nézd meg te is.

Milliárdokat kapott egy fuvaroscég a külügytől lélegeztetőgépek beüzemelésére

A Pannon Cargo & Sped Kft.-nek, ami bevételeit tekintve korábban alig létezett, jóval több pénzt adott a minisztérium, mint az orvosi diagnosztikai piacon régóta jelen lévő konkurens vállalatnak, és ezért cserébe majdnem fele annyi gépet kellett csak beüzemelniük. De nem ez volt az egyetlen furcsaság. A témáról bővebben ebben a cikkben írnak.

Sem kártérítés, sem bocsánatkérés nem jár Tiborcz Istvánnak: a bíróság elutasította a keresetét

Orbán Viktor veje Karácsony Gergelytől egymillió forintot követelt, mivel szerinte a főpolgármester az önkormányzati választási kampányban során visszaélt a nevével és megsértette a becsületét. Mi történt? Innen kiderül.

Polt Péter év végi videóval jelentkezett

A legfőbb ügyész az intézményi dolgozóknak küldött karácsonyi üzenetében koronavírusos halálesetről is beszámolt, majd az ügyészség munkáját méltatta, végül egy vidám Voltaire-idézettel zárta szavait. Íme a felvétel és a további részletek.

Kiderült, hol folytatja tovább Fiala János

Fiala János beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal beszélgetésen a Korrektúra 2013 Média Konferencián Fotó MTI Szigetváry Zsolt

Éppen egy héttel ezelőtt jelentették be a műsorvezető távozását az ATV-től, de most fény derült rá, hogy nem kell elbúcsúznunk Fiala János programjától. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Vasárnap megkezdik a lakosság oltását a szlovákok, a kormány elmondta, mi lesz a menetrend

A helyi egészségügyi minisztérium közelménye szerint az első adag vakcina szombaton érkezik az országba. A kormány döntése értelmében az oltásokat négy egymást követő körben fogják beadni. A múlt héten jóváhagyott stratégiáról ebben a cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Ilyen volt az oktatásügyi tüntetés Budapesten