Kiemelt Hírek 2018. július 12.

Gulyás Gergely elrontotta Orbán Viktor játékát – így már nincs értelme folytatni

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 12.
Pedig annyira jó volt a fejtörővel kelni-feküdni.

Pár napja rejtélyes bejegyzés jelent meg Orbán Viktor Facebook-oldalán . Csupán egy “Ó” betű volt látható annak a képnek a jobb szélén, amit a miniszterelnök múlt pénteken posztolt, a jobb alsó sarkában pedig az előző napi Merkel-Orbán-találkozón készült kicsinyített fotó az éppen kezet fogó politikusokról.

Időközben újabb betűk és fotók kerültek fel a képre. Ám mielőtt a kormányfő közösségi oldalának követői maguk fejthették volna meg a feladványt, Gulyás Gergely már szerda este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elárulta, a VAKÁCIÓ lesz a megfejtés.

A folyamatosan bővülő fotómontázson eddig a német kancellár (Ó), a kínai kormányfő (I) és a török elnök (C) szerepeltek.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a további betűk alatt megjelenhet még Donald Trump, akivel a NATO-csúcson találkozhat Orbán Viktor. S íme, a jóslat be is teljesedett, csütörtökön megjelent az új kép Donald Trumppal kiegészülve. Igaz, itt a kézfogás elmaradt.

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. július 12., csütörtök

Utána Moszkvában lesz a világbajnokság döntője, a miniszterelnök külön fog találkozni Pulyin elnök úrral. Jövő héten hivatalos látogatásra Izraelbe utazik

– sorolta Gulyás a leendő trófeákat. A miniszter szerint Orbán vélhetően ezt követően megy el  nyaralni.

Keresés az oldalon