Gubás Gabi elárulta, miért vállalta Dobrev Klára szerepét a Gyurcsány-filmben

Startlap - Startlap
A színésznő először vallott arról, miért vállalta Gyurcsány Ferenc feleségének szerepét. Esti hírösszefoglaló.

Gubás Gabi az Elk*rtukról: “Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt”

Fotó: Gábor Rozmanitz

Gubás Gabi játssza Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök feleségét az Elk*rtuk című filmben – derült ki szerdán, miután a film Facebook-oldalán közzétettek egy rövid videóinterjút a színésznővel. Bővebben.

A Fidesz telefonon figyelmeztet: ellenzéki politikusok készülnek indulni a parlamenti választáson

A Fidesz telefonos kampányt indított a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról – közölte Horváth László, a kormánypárt szóvivője szerdai, MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában. Részletek

Karácsony Gergely: Már egészen arcátlan Orbán atyámfia világa

A főpolgármester szerint a kormánynak kevesebbet ér az a magyar, akinek nem fideszes a polgármestere. A kormány szerint viszont éppen Karácsony Gergely „politikai bosszúja” indokolta a kompenzálást. Karácsony véleményét a pénzek elosztásáról itt lehet elérni. 

Csúnyán beázott az Etele Pláza egyik ruhaboltja

A TikTok-on osztották meg azt a videót, melyben először csak az látszik, hogy a ruhaüzletben csorog a víz a plafonon, aztán már az álmennyezet is leszakad. Íme

Egy magyar drogkereskedő páros egyetlen ügyfele a rendőrség vol

Egy hálózatot akartak felgöngyölíteni a zsaruk, amikor háromszor 2,2 millió forintért Hollandiából csempészett speedet vettek kezdő dílerektől. Bővebben

Hadházy Ákos talált egy 30 millió forint közpénzből felújított vécét Őrbottyán külsőn

Újabb érdekes közpénzből fizetett beruházásra bukkant Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, aki ezúttal egy őrbottyáni WC felújítását mutatta be, amire csaknem 30 millió forintot költöttek el. Ha kíváncsi vagy miként is néz ki az építmény, csak ide kell kattintanod

Kitiltották Ukrajnából a KDNP-s Nacsa Lőrincet

Kitiltották Ukrajnából Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselőt. A kisebbik kormánypárt frakciószóvivője szerdán nyilatkozott minderről a miértre ez a cikk adja meg a választ.

Ferenc pápa a remény útjának nevezte budapesti látogatását

A remény útjának, valamint Európa gyökereihez való visszatérésnek nevezte budapesti és szlovákiai látogatását Ferenc pápa, aki az útja utáni első általános audiencián beszélt a szeptember 12. és 15. között szerzett benyomásairól szerdán. Őszentsége szavai itt érhetőek el.

Finnországban minierdőt telepítettek az óvodákba, megváltozott a gyerekek immunrendszere

Érdekes kísérletbe kezdtek Finnországban: néhány óvodában füvet és cserjéket ültettek az udvaron, és hagyták, hogy a gyerekek növényeket gondozzanak, majd megnézték a kezükön és a gyomrukban található baktériumok minőségét. Az érdekes kísérlet végeredményét itt lehet elérni. 

Mentőautó karambolozott Tolna megyében, többen megsérültek

Mentőautó és személygépkocsi ütközött össze a 61-es út Tolna megye szakaszán, Nagykónyi térségében, a balesetben többen megsérültek – közölte honlapján a rendőrség. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Beomlott egy gyalogoshíd Finnországban, sok a sérült

képcím

Putyin: Oroszország jövője az Ukrajnában harcoló katonáktól...

képcím

Teljesen lebontotta a kordonokat a Karmelitánál a Momentum