Gregor Bernadett egy újságcikkből ismerte meg családja múltját: "Még mindig a hatása alatt vagyok"

Startlap - Startlap
Amikor megnyitotta az írást, amelyet Németországban élő nagybátyja oldalán talált, fogalma sem volt róla, hogy saját rokonairól olvas. Bulvárösszefoglaló.

Gregor Bernadett egy újságcikkből ismerte meg családja múltját: “Még mindig a hatása alatt vagyok”

Amikor megnyitotta az írást, amelyet Németországban élő nagybátyja oldalán talált, fogalma sem volt róla, hogy saját rokonairól olvas. Ha kíváncsi vagy a Belle-család történetére és Gregor reakciójára, akkor ezt a cikket nézd meg.

Eszenyi Enikő a mai napig rajta tartja a kezét a Vígszínház félmilliárdos alapítványain

Továbbra is a művésznőhöz kötődnek az intézmény pénzügyei a szexuális zaklatással vádolt Marton László alapítványain keresztül. Rudolf Péter hiába kéri, Eszenyit nem lehet elmozdítani pozíciójából, amelytől éppen azoknak az embereknek a sorsa függ, akik ellene vallottak a tavalyi botrány kipattanása során. További információkért katt ide.

Boros Lajosnak egy évig senki sem árulta el, hogy kómában volt

A szívproblémái miatt életveszélybe került rádiós Joshi Bharat műsorában mesélt arról, hogy több olyan dolgott tett a kórházi kezelése idején, amire nem emlékszik, például megtámadta a nővéreket. Boros Lajos anyagi problémáiról, valamint arról is vallott, hogy harmadjára lett szerelmes feleségébe. A beszélgetés legjobb részeit erre a linkre kattintva olvashatod.

Puskás Peti és Dallos Bogi megszólalt a lánykérésről

Az X-Faktor két zsűritagja vasárnap jelentette be, hogy megtörtént az eljegyzés. Az első nyilatkozatuk a nagy eseményről és esküvői terveikről itt található.

A bajszos, lobogú hajú Győrfi Pál: nagyjából lehetetlen felismerni az OMSZ szóvivőjét a több évtizedes mentős fotóján

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Győrfi a Magyar Ápolók napja alkalmából megosztotta régi mentős igazolványát egy rövid, de annál szebb írás kíséretében. Íme.

Radics Gigi új klipjében bemutatják az egész életét

Még a terhességi teszt is megjelenik a felvételen, amelyen az Attraction árnyékszínház adja elő Radics teljes élettörténetét. A szám végén felvillan Radics Gigi kislánya is teljes valójában édesanyja karjaiban. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Ambrus Attilának nem volt könnyű meghódítania feleségét: “Réka mögött az összes titkosszolgálat elbújhat, olyan nyomozást rendezett körülöttem”

Későbbi arája orvosi vizsgálatokra is elküldte a bankrablót, mielőtt hajlandó volt engedni az udvarlásnak. Bővebben.

Schobert Norbi összetört, nem tudja megmenteni 300 kilós névrokonát: “Sokat sírok emiatt”

A fitneszguru a 294 kilós Gézával sikereket ért el, de a több mint 300 kilós Bíró Norbert lehet, hogy bele fog halni a kóros elhízásba. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Vilmos herceg teljesen kiakadt Harry és Meghan interjújától

Fotó: Stephen Pond/Getty Images

A királyi család Amerikába emigráló párosa a legnagyobb titokban ült le beszélgetni Oprah Winfrey-vel. A Buckingham-palota névtelenséget kérő forrásai megszólaltak az ügyről. Részletek itt.

Farkas Alexa: Mindig olyan párt kerestem magam mellé, akit ki lehetett rakni a kirakatba

Az annak idején Koholák Alexaként ismertté vált, immár 26 évvel idősebb párjával boldog házasságban élő Farkas arra is kínosan ügyelt, hogy szíve választottja ne legyen híresebb nála. Mindez a Szerelemcsütörtök legújabb adásából derült ki, a videót itt lehet megtekinteni.

Ez is érdekelhet

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában