Gönczi Gábor Kim Dzsongun miatt nem alszik éjszaka

Nehéz lehet kitölteni mostanában a műsoridőt a TV2-n: Gönczi Gábor és Marsi Anikó hosszú perceken keresztül beszéltek arról, mennyire imádják a munkájukat, és mekkora extázisban tartja őket Észak-Korea diktátora.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-13 17:16

Fotó: Facebook

Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények hírműsorának vezetői a Mokka vendégei voltak, állítólag azon apropóból, hogy a World Trade Center tragédiája óta Donald Trump és Kim Dzsongun találkozója az első igazán nagy hír. A két tévésre szánt hat és fél perc jóval hosszabbnak tűnt annál, amennyi valójában volt, tekintve, hogy az egész egy nagy reklám volt a Tényeknek.

Az adásból kidedrült, hogy Marsi és Gönczi imádják a munkájukat, amelyben nem égtek ki, mivel a hírek szerelmesei, ráadásul nagyon jól csinálják, amit csinálnak, egyébként pedig a Tények a vezető hírműsor, többek között azért is, mert ők több nyelven elolvassák a híreket.

“Megint nem tudtam aludni, és egész éjszaka a hírtévéket néztem, és már küldtem reggel az infókat, hogy mit kellene, hogy kellene” – mondta Gönczi Gábor Trump és Kim Dzsongun kapcsán, majd hozzátette: “pontosan ugyanazt érezzük Ancsával, amit húsz évvel ezelőtt, amikor elkezdtük ezt az egészet csinálni.”

“Én beteg vagyok” – fogalmazott kicsit később gyermeki mosollyal Gönczi, aki a hírek fanatikus betegének tartja magát. Állítása szerint már családi körben is téma, hogy amint van épp két perce, előveszi a telefonját és olvasgatja a híreket.

Marsi Anikó aztán egyszer csak jelezte, hogy “nem kellemetlenkedni akar”, de pontatlannak találja az őket felvezető szöveget, ugyanis nem az egyik legnézetteb híradót csinálják ők, hanem a Tények a legnézettebb hírműsor volt az elmúlt “jó hosszú időszakban”. Gönczi hozzátette, hogy ez így igaz, a teljes lakosság tekintetében, hetek óta.

Nem véletlenül volt szükség erre a két apró kiegészítésre: a Nielsen Közönségmérés Kft. 2014-2017-es tévés nézettségi adatai szerint ebben az négy évben az RTL Klub volt a piacvezető. A 24.hu megnézte a regionális adatokat is, amelyekből egyértelműen látszik, hogy a falvak és a kisebb települések lakossága részesíti előnyben a Tényeket, míg az RTL Híradója Budapesten, valamint a nagy és közepes méretű városokban tarol.

“Elengedhetetlen, hogy bele legyünk őrülve a hírekbe. És ha kell – márpedig kell – akkor több nyelven elolvassuk őket” – mondta roppant büszkén Marsi Anikó.

 

Hozzászólások

Mai nap hírei

Sargentini: Kérdőre kell vonni Orbán Viktort

startlap.hu|14 órája

Rá nem ismernél most a Csengetett, Mylord? Ivy-jára!

lajk.startlap.hu|15 órája

Ez a lány az igazi Aranyhaj!

lajk.startlap.hu|16 órája

A kutya beszorult a plafonba: mókusra fájt a foga

lajk.startlap.hu|16 órája

Megszületett Puzsér Róbert első gyermeke

startlap.hu|16 órája

Baló elment, mi itt maradtunk… mi lesz most?

wmn.hu|18 órája

Jöhet az olcsóbb bankolás, de az ügyfeleknek kell kezdeményezni

startlap.hu|18 órája

Így teltek Baló György utolsó hónapjai

lajk.startlap.hu|19 órája