Gigaáremeléssel sújthatják a magyar autósokat

A Magyar Autóklub Jogi és Érdekvédelmi Bizottsága elfogadhatatlannak nevezte az egyes biztosítók jövő évre tervezett gépjármű-felelősségbiztosításainak emelését. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-11-03 18:38

Fotó: Michal Fludra/NurPhoto via Getty Images

Gigaáremeléssel sújthatják a magyar autósokat

A Magyar Autóklub Jogi és Érdekvédelmi Bizottsága elfogadhatatlannak nevezte az egyes biztosítók jövő évre tervezett gépjármű-felelősségbiztosításainak emelését. Pontos számok és további információk itt találhatók.

Bécsi terrotámadás: A lelőtt bécsi merénylő tavaly még börtönben volt, az Iszlám Államhoz akart csatlakozni

Karl Nehammer osztrák belügyminiszter számolt be a 20 éves Kujtim Fejzulai életútjáról, és arról, hogy személyét már jól ismerte a helyi hírszerzés. Fejzulai egykori védőügyvédje is megszólalt, valamint egy, az események fényében fontos fénykép is előkerült a macedón származású fiatalról. Részletek itt.

Erre a linkre kattinva  képeken nézheted meg a lövöldözés után letaglózott, kiürült, gyászba borult fővárost, illetve olvashatsz a sebesültek állapotáról.

Ebben a cikkben arról olvashatsz, miként mentette meg egy rendőr életét két török MMA-harcos, akik a tömeggel ellentétben nem fogták menekülőre, hanem megpróbáltak segíteni. Itt pedig  bécsi magyarok mesélnek arról, hogyan élték meg ők a történteket.

Orbán Viktor videóüzenetet küldött az osztrákoknak: “Az önökkel szembeni támadás velünk szembeni támadás”

A magyar kormányfő kedd reggel szólalt meg a hétvégi terrortámadásról. Íme a felvétel.

Páncélozott tankokkal vonult ki a TEK az osztrák határhoz

Sajtóértesülések szerint, amit szemtanúk is megerősítettek, a Terrorelhárítási Központ (TEK) a bécsi terrortámadást követően azonnal felvette a kapcsolatot az osztrák biztonsági szervekkel, és nagy erőkkel indult meg Sopron felé, hogy részt vegyenek a merénylők elleni hajtóvadászatban. Minderről bővebben itt olvashatsz.

A Népegészségügy közölte a koronás szennyvízadatokat, nem fogsz örülni neki

Fotó: Andreas Arnold/picture alliance via Getty Images

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette az elmúlt héten vett szennyvízminták mérési adatait, amelyekbben a koronavírus-RNS mennyiségét vizsgálták. Az eredmények nem túl biztatóak, ebben a cikkben ismertetik őket.

Budai Gyula: Mindent bevetettek, még azt a kretén Karácsony Gergelyt is

A fideszes országgyűlési képvidelő ugyanezen mondatban a Fidesz-KDNP új képviselőjét már “csupa szív, aranyos kislánynak” nevezte. Ha megnéznéd a bejegyzést, akkor katt ide.

DK: Drága kozmetikumokat is vett közpénzből Hegedűs Zsuzsa

A miniszterelnök szegényügyi tanácsadójának költéslistáját sikerrel kiperelő Demokratikus Koalíció (DK) újabb információkat osztott meg Hegedűs Zsuzsa számláinak tartalmáról. Míg a kormány szerint a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnöke ajándékba vásárolt luxuscikkeket, Hegedűs korábban arra hivatkozva nem akarta kiadni a számlákat, mert “azokból következtetést lehet levonni étkezési, fogyasztási szokásaira”. További információkért kattints ide.

A rendőrség kiadta a térfigyelő kamera megrázó felvételét a Károly körúti halálos balesetről

A videón tökéletesen látszik a november 1-jén történt fatális baleset minden pillanata. Ezenkívül kiszivároghatott az áldozat személyazonossága, a 17 éves elhunyt tévében is szerepelt korábban. Videó és további részletek itt.

Salgótarjáni polgármester: Mind a négyen elkaptuk a vírust

Fekete Zsolt a Facebookon jelezte, hogy az önkormányzat gyanús tüneteket produkáló dolgozóit koronavírustesztnek vetették alá, amely pozitív eredményekkel zárult. Erre a linkre kattintva tájékozódhatsz az esetről.

Kampányhajrá: Biden Lady Gagával lépett színpadra, Trump videón táncol

Fotó: Drew Angerer/Getty Images

Donald Trump és Joe Biden több helyszínen tartott eseményeket a kampány utolsó napján. Trump ezúttal is hozta szokásos formáját, és több, egymással teljesen ellentétes kijelentést fogalmazott meg. Ennél még érdekesebb volt az a jelenet, amely a hétvégén Floridában történt, ahol Anthony Fauci, az Egyesült Államok járványügyi hatóságának elnöke kirúgásáról értekezett szavazóival. Joe Biden autós gyűléseket tartott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Mai nap hírei

COVID – Németországban új kezelést vezetnek be

napidoktor.hu3 órája

Mundruczó Kornél: „Majdnemhogy kommentálhatatlan” az SzFE új tanári kara

168ora.hu6 órája

Új postai logisztikai üzem

transpack.hu7 órája

5 jele annak, hogy nárcisztikus a párod

she.life.hu7 órája

Hujber és exfelesége is továbblépett: Cynthia megházasodott!

metropol.hu16 órája

Miért nincs hatással a pitonra a kígyóméreg?

szimpatika.hu16 órája

10 milliárdos beruházásra készül a Samsung

gsmring.hu19 órája

Példátlan vaddisznóirtás indul a sertéspestis miatt

agraragazat.hu19 órája