Gáspár Evelin rövidesen 200 millió forintot kap

Startlap - Startlap
"Nem tudom, hogyan fogom kibírni" - mondta Csűrös Karola Horváth Ádám temetéséről, amiről videót is mutatunk. Sasvári Sándor elsírta magát, annyira durva balesetet szenvedett Laklóth Aladár az I. Érdi Vágtán. Bajor Lili édesapja nyomdokaiba lép. Bulvárösszefoglaló.

Gáspár Evelin 200 milliót fog tartalékolni arra az esetre, ha elköltözne az országból

A szegény ember legkisebb fia hamuban sült pogácsával szokott nekivágni a nagyvilágnak, de nem így Gáspár Evelin, aki 200 millió forintot tervez tartalékolni arra az esetre, ha elhagyná Magyarországot.  A pénz elvileg hamarosan Győzike lányához kerül. Kattints ide, és kiderül, miként jut hozzá az idősebb Gáspár lány ekkora összeghez.

“Nem tudom, hogyan fogom kibírni” – mondta Csűrös Karola Horváth Ádám temetéséről, amiről videót is mutatunk

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kedd reggel fél tízkor kezdődött a Farkasréti temetőben Horváth Ádám végső búcsúja, aki június 19-én hunyt el hosszú betegeskedés után. Özvegye, Csűrös Karola a szertartás előtt teljesen összetörve nyilatkozott. Szavait ebből a cikkből imerheted meg. A Szomszédok 89 éves korában elhunyt rendezőjének temetéséről azóta már egy videót is közzétettek, amit itt nézhetsz meg.

Sasvári Sándor elsírta magát, annyira durva balesetet szenvedett Laklóth Aladár az I. Érdi Vágtán

Laklóth Aladár a múlt hétvégén Pintér Tenya meghívása nyomán szerepelt az I. Érdi Vágtán, ahol elég súlyos baleset érte a harmadik ugrásnál. A történteket látva Sasvári Sándor, aki korábban szintén megsérült egy lovasbalesetben, el is sírta magát. Az eset körülményeit, illetve Laklóth Aladár beszámolóját itt olvashatod el.

Bajor Lili kedd este debütál a Barátok köztben

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boldog napot nektek 🌸🌷

Bajor Lili (@bajorlili) által megosztott bejegyzés,

Bajor Imre számára az országos ismertséget a Szomszédok hozta meg, és most a néhai színész útját fogja követni 23 éves lánya, Lili, aki a Barátok köztben fog játszani. Arról, hogy miért választotta a tévés szereplést a színházi pályára vágyó fiatal művésznő, az alábbi cikkben mesél Bajor Lili, nagy lelkesedéssel.

“A családalapítás már egyértelműen napirenden van” – a Duna TV műsorvezetője elmesélte, hogy kérte meg barátnője kezét

Forró Bencéről  van szó, aki talán érdemel egy nagyon rövid bemutatást: ő vezeti a Dunán a Balatoni Nyár című műsort. A barátnőjét pedig – aki már a menyasszonya – Flórának hívják, és négy éve van együtt Forróval. A tévés a romantikus szentpétervári lánykérésről, közös terveikről és kapcsolatuk kezdetéről  ebben a cikkben nyilatkozik.

Demcsák Zsuzsa indiai férjét hamarosan mindenki megismerheti

Demcsák Zsuzsa amikor csak nyilatkozik, szörnyen izgatottan beszél új indiai férje, Krishan érkezéséről, meg úgy általában a férfiról. Most sem történt ez másképp, amikor megosztotta, hogy Krishannal nemcsak ő, hanem mi mindannyian találkozhatunk, és erre fel is készítette férjét

Shannen Doherty győzött a rákkal szemben, és visszakapta a szépségét és az életét

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day of #radiation. Today my mom came with me because Even though I’m so tired after, I’m going Christmas shopping!!! Got to get @kurtiswarienko a present!! I love the holidays. @themamarosa

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Shannen Doherty, aki a Beverly Hills 90210 című tinisorozattal robbant be a köztudatba, de talán a magyar nézők számára inkább a Bűbájos boszorkákból ismert, 2015 elején jelentette be, hogy mellrákja van. Úgy tűnik, az elmúlt négy év során a színésznő sikeresen leküzdötte a betegséget, amit mi sem mutat jobban, minthogy szép hosszú haja visszanőtt, és egyre aktívabban dolgozik. Jelenlegi munkáiról itt írnak részletesen, ahol egy csomó képet is találsz arról, hogyan fest most Doherty.

Csak Hillary Clinton nem nevetett Monica Lewinsky viccén

Már több mint 170 ezren lájkolták Monica Lewinsky egy kommentjét a Twitteren, amit egy népszerű tengerentúli pszichológus, Adam Grant kérdése alá írt. Grant arra volt kíváncsi, mi volt a legrosszabb karriertanács, amit valaki megfogadott. Egyet lehet tippelni, hogy Lewinsky esetében vajon mivel kapcsolatos ez az intelem, és aztán pedig kattints ide, hogy elolvasd a viccét, ami amúgy tényleg jó.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók