Kiemelt Hírek 2021. február 03.

Gáspár Bea fotón mutatta meg, ahogy kerítésüknél bakot tartanak egymásnak a leskelődő emberek

bubba Kiemelt Hírek 2021. február 03.
Gáspárék otthona valóban afféle turistalátványossággá vált, hiába a masszív kerítés, gátlástalanul kukkolnak utánuk. Bulvárösszefoglaló.

Gáspár Bea fotón mutatta meg, ahogy kerítésüknél bakot tartanak egymásnak a leskelődő emberek

Többször elhangzott már, hogy a családi reality által a Gáspárék otthona afféle turistalátványossággá vált. És nem túloztak: Bea asszony egészen elképesztő fényképet posztolt arról, hogy hiába a masszív kerítés, gátlástalanul kukkolnak utánuk. Fotó.

Liptai Claudia: Szeretem a fegyelmet, és azt, ha udvariasak és jól neveltek a gyerekeim

Liptai Claudia két gyermeke a cukrászda és a tévézés mellett komoly bravúrokra kényszerül a mindennapok során, de ezt egyáltalán nem bánja, az a típus ugyanis, akinek folyamatosan csinálnia kell valamit. Az nlc.hu interjút készített a műsorvezetővel, amelyben munkáiról, családjáról, férjéről és a gyerekekről mesél – mert az ő életükben Panka és Marci a két főszereplő. A teljes beszélgetés ide kattintva olvasható.

Tóth Gabi reagált a vádakra, Tóth Andi kiakadt

Tóth Andi  a minap tett ki egy képernyőfotót egy zárt Facebook-csoportból, amellyel azt igyekezett bizonyítani, hogy Tóth Gabi módszeresen alázza őt. A másik Tóth egy rövid videóüzenetben tárta fel, mi történt szerinte valójában. Ezt gyorsan követte egy újabb poszt Tóth Anditól, aki miközben bizonygatja, hogy őt ez az ügy nem érdekli, szemmel láthatóan felkapta a vizet. Kicsit mi is belevesztünk a nevekbe, de már nem sokáig kell kitartani: Tóth Gabi videója itt, Tóth Andi szöveges válasza pedig ezen a linken tekinthető meg.

Oroszlán Szonja elővette rendhagyó Playboy-fotósorozatát

A 13 évvel ezelőtti képeket még véletlenül sem úgy kell elképzelni, mint ahogy mondjuk Zalatnay Sarolta hírhedt fotóit. De azért Oroszlán is villantott egy kicsit, ennél többet nem fog, és a képek amúgy tök jók. Íme.

Dallos Bogi: Diplomás nő leszek

Fotó: MTI/Sárosi Zoltán

A Forbes magazin által a legsikeresebb magyar fiatalnak megválasztott énekesnő a közösségi oldalán egy büszke posztban számolt be sikeres államvizsgájáról. Bővebben.

Mádai Vivien hét év után elválik Szabó Zoltántól

Egy ideje eltűntek a közös képek a párról, Mádai végül a TV2 oldalán vallotta be, mi történt a házasságával. Részletek itt.

Béres Alexandra lánya nem érti, miért nem fotózhatják: “Nem vagyok elég szép, hogy fényképezzenek?”

A fitneszedző igyekszik az arany középútra törekedni a gyermekei mutogatása terén, nem zárja el őket teljesen a nyilvánosság elől, de úgy tűnik, ez sem tökéletes megoldás. Tizenegy éves kislánya történetét erre a linkre kattintva olvashatod el (vagy akár nézheted meg videón).

VV Fru, akinek a villában zajló párkapcsolati erőszakjától zengett a média: “Renátóval tervezzük a közös életünket”

Több cikk született róla, de az RTL Klub és Puskás Peti sem hagyta szó nélkül, annyira csúnyán elfajultak a dolgok a Való Világban két pár, de főleg Renátó és Fru között. Ehhez képest a fiatal lány csak vele tudja elképzelni az életet. Ha ide kattintasz, egy interjút találsz VV Fruval, amelyben terveiről és a játékról nyilatkozik.

“Három lombik után jött össtze a baba” – Magony Szilvi megmutatta hatalmas pocakját

A többszörös szépségkirálynőnek már csak egy hónap van hátra terhességéből, de egészen mostanáig titkolta, hogy gyermeket vár. Nem véletlenül: a fogantatáshoz vezető út nem volt zökkenőmentes, Magony most is alig hiszi el, hogy végre anya lehet. De már bátran pózolt egy tűzpiros ruhában. Fotók és további részletek ebben a cikkben.

Angelina Jolie egymilliárd forintot kaphat Winston Churchill különleges festményéért

Fotó: Michael Loccisano/Getty Images

A műalkotás eredetileg Franklin D. Roosevelt amerikai elnök tulajdonában állt, amíg Jolie meg nem szerezte. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon