Magához tért Gálvölgyi János, ez volt az első kérdése

Startlap - Startlap
A Kossuth-díjas színművész lányai, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka hétfőn videós üzenetben számoltak be arról, hogyan van jelenleg az édesapjuk.

Amint az a Klubrádió Facebook oldalára feltöltött videóban elmondták, Gálvölgyi János rosszullétét nem tüdőembólia okozta, erről szó sincs – írja a Hungarianpress.hu. Úgy tűnik, hogy a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség állt.

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen – tudatták a jó hírt lányai. A színész lányai egyebek között arra is kitértek, hogy ők senki ellen, semmilyen eljárást nem kezdeményeztek.

A hölgyek az itt elérhető videóban hangsúlyozták, hogy jó lenne, ha mindenki időben segítséget tudna kapni, vagyis az akut rosszulléttel küzdő beteghez időben kivonulnának a mentők.

Elmondták végezetül azt is, hogy mi volt az első kérdése Gálvölgyi Jánosnak, amikor magához tért. Annyit kérdezett csak, hogy “Ugrott a Pintér Béla?”.  A Kossuth-díjas színész ezzel  a május 11-ére és a május 12-ére meghirdetett Marshal Fifty-Six című darabra utalt, melyben színpadra állt volna.

Ez is érdekelhet

képcím

Karsai Dániel bízik abban, hogy joga van a tisztességes halálhoz

képcím

Gálvölgyi-ügy: lezárult a vizsgálat, többeket elmarasztaltak

képcím

Váratlan fordulat: Gálvölgyi ügyében mégis indul nyomozás