Kiemelt Hírek 2018. május 28.

Gálvölgyi János a Játékszínben ünnepelte kollégái és barátai körében 70. születésnapját

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. május 28.
A jeles eseményen még Bajor Imre özvegye, Ildikó is megjelent, aki egyébként mindig kerülte a nyilvánosságot, férje halála óta pedig teljesen elzárkózva él.

A Gálvölgyi – ez a címe annak az előadásnak, amelynek premierjét a komikus-színész saját 70. születésnapjára időzítve tartották a Játékszínben. A Bors tudósítása szerint számtalan barát és pályatárs vett részt a megnyitón, köztük a 2014-ben elhunyt Bajor Imre özvegye, Ildikó is, aki még Koós János 80. születésnapi koncertjén sem volt jelen. Az előadás során az ünnepelt eddig nem hallott sztorikat és titkokat mesél az életéről, kollégáiról, így Bajorról is megemlékezett.

Bajor Ildikó sosem a nyilvánosság előtti szerepléséről volt ismert, férje halála óta pedig mindösszesen kétszer szólalt meg a rajongók előtt, mindkét alkalommal a Facebookon. 2016-ban nyilvános posztban cáfolta, hogy anyagi gondjai lennének, és ugyanezen a platformon keveredett vitába Vargha Zoltán természetgyógyásszal, aki egykor férje agydaganatát kezelte és állítólag bizalmas információkat adott ki.

“Még mindig nagyon nehéz számára, ha Imréről lát egy videót vagy hall egy történetet. Amikor János pár szót ejtett róla, szemlátomást rettenetesen meghatódott” – mesélte a lapnak az özvegyről Ildikó egy közeli ismerőse.

Az előadás egy másik érdekes személyes részleteként az amúgy negyvenhét éve hivatalosan is házas Gálvölgyi János arról is beszámolt, hogy számtalan felesége volt. “A törzskönyvezett mellett persze, gondolok itt Hernádi Juditra vagy Voith Ágira, de voltak köztük férfiak is. Ilyen például Szervét Tibor” – árulta el a humorista.

Keresés az oldalon