Kiemelt Hírek 2020. május 08.

Galambos Lajos új ágyat vitt Szilágyi István özvegyének

Startlap Kiemelt Hírek 2020. május 08.
A 78 éves Humenyánszky Jolán meghatottan fogadta a trombitást, aki több dolgot vitt neki, és már korábban is támogatta őt és meggyilkolt férjét. Bulvárösszefoglaló.

Galambos Lajos új ágyat vitt Szilágyi István özvegyének: “Míg élek, nem felejtem annak a vérfoltos matracnak a látványát”

Lagzi Lajcsi mélyen megrendült Szilágyi István halálától, ugyanis a zenész személyes kapcsolatban áll a családdal, korábban támogatta őket adományokkal. A tragikus hír hallatára új fekvőhelyet és egyéb holmikat vitt a 78 éves Humenyánszky Jolánnak, aki férje haláláig a közös, immár vérfoltos matracukon aludt. Az özvegy meghatottan fogadta a trombitást. Részletek itt.

Kulcsár Edina cuki videóját nehéz lenne lenyomni: megmutatta, hogyan puszilgatja a fia két hetes kishúgát

Kulcsár Edina elővette az instagramos nehéztüzérséget, és a babák egymás közt témájában alkotott egy nagyot, pontosabban csak megfogta a kamerát, de az eredmény elég erős lett cukiság terén. Íme a felvétel.

“Kínomban nevetek” – exkluzív interjút készítettek Szörényi Leventével

A maszk alá begyűröm majd a tortát

– mondta Szörényi Levente, aki nemrégiben ünnepelte 75. születésnapját. Ezen alkalomból exkluzív podcastinterjú keretében mesélte el, hogyan ünnepelt a családjával, miért él egyedül, és felidézett néhány emléket a gyermekkorából. Ha érdekel a beszélgetés, akkor erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Bombera Krisztina kikacsint a tévézésből: “Én ma már egy zsivallyal, élettel teli szerkesztőségben lefagyok, mint őzike a reflektorfényben”

Bombera Krisztina halkan meri csak bevallani, de “fürdik a boldogságban” a karantén óta, ugyanakkor a koronavírus több szempontból őt is fájdalmasan érintette. Az ATV Start műsorvezetője online videosorozatot indít, amely egy kikacsintás a televíziózásból. A riporterrel ebben a tartalmas interjúban az előbbiek mellett többek között arról beszélgettek, miért nem vágna bele az újságírásba, ha most lenne fiatal, és miért érzi úgy, hogy “mindenütt jó, de a legjobb úton”.

Lovasi András válaszolt Majkának: Én sem vagyok az újságcikkekben felsorolt előadóknak különösebb rajongója, sőt, de…

Lovasi András már jelezte, hogy nem ért egyet Majkával, aki kiakadt, amiért több ismert zenész – például Pély Barna és Gáspár Laci – is élt az Artisjustól és az EJI-től lehívható szociális támogatás lehetőségével. Legfrissebb posztjában részletesen kifejtette, miért nincs szerinte igaza Majkának. Részletek itt.

A brit királyi család elárulta titkos salátareceptjét

Erzsébet virágot szed 1930-ban. A fényképet édesapja, VI. György király készítette. (Fotó: Hulton Archive/Getty Images)

A National Gardening Week egy nagyszabású kertészeti ünnep a brit Királyi Kertészeti Társaság szervezésében, amellyel igyekeznek évről évre minél több embert kerti örömökre csábítani. Ennek apropóján a brit királyi család Instagram-oldalán Mark Lane, II. Erzsébet kertésze megosztotta az egyik titkos konyhakerti salátareceptjüket

Palácsik Lilla Vajna Timiről: Néha már kissé túlzásba viszi az anyáskodást

A terhes Palácsik Lilla arról nyilatkozott, hogy nővére, Vajna Tímea mennyire “bezsongott” az új családtag hírétőlRészletek itt.

Demcsák Zsuzsa elmondta, mi volt a karanténesküvőjében az egyetlen luxus

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal indiai szertartásuk egyéves évfordulóján a magyar törvények szerint is összekötötték életüket. Annak ellenére, hogy már egy ideje együtt élnek, és eddig is házas felekként utaltak egymásra, az esküvő fordulópontot jelentett Demcsák számára. Az alábbi cikkben a tévés nemcsak erről beszél, hanem az esküvő egyéb részleteit is megosztja.

A királyi palota egy 75 évvel ezelőtti fotóval emlékezett meg a II. világháborúról, amelyen a seregbe szerelőként beállt Erzsébet látható

Kate Middleton és Vilmos herceg hivatalos Instagram-oldalán tették közzé azt a fotót, amelyen II. Erzsébet a világháború végét jelentő, európai győzelem napját ünnepli. A posztban egy személyes történetet is leírnak arról, mit csinált ezen a napon az akkor még csak hercegnő Erzsébet és húga, Margit. Fotó és további részletek itt.

Milliókat gyűjtöttek magyar DJ-k a hazai zeneipar háttérembereinek támogatására

Fotó: Mark Kolbe/Getty Images

Tizenkét hazai élvonalbeli lemezlovas ötmillió forintot szedett össze a zeneipar bevétel nélkül maradt háttéremberei számára. A témáról bővebben itt írnak.

Keresés az oldalon