G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a szerelem miatt mondott le a karrierről

Startlap - Startlap
Nagy Melanie interjút adott. Kulcsár Edina "elődje" több nyelven beszél, dolgozott Brüsszelben és a Fehér Ház ösztöndíjasa volt a házassága előtt. Bulvárösszefoglaló.

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a szerelem miatt mondott le a karrierről

Nagy Melanie, akiről mára gyakorlatilag mindenki tudja, hogy Kulcsár Edina miatt hagyta el a férje, interjút adott a Fókusznak. A ferencvárosi rapper gyermeke édesanyjától megtudhattuk, hogy több nyelven beszél, korábban nagykövetségeken dolgozott, és csak azért nem lett Barack Obama csapatának tagja, mert G.w.M. fontosabb volt. Bővebben.

“Elképesztően fáj” – Csuti videóban panaszkodik válásáról

Először beszélt hosszabban Kulcsár Edina férje, mióta bejelentették, hogy vége a házasságuknak. Szabó Attila “Csuti” Palik Lászlóval futás közben tárgyalták meg szerelmi életét, pontosabban a finoman szólva is viharos szakítását. Videó és további részletek itt.

Stana Alexandra interjút adott Meggyes Dávidról: “Adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett”

Orosz Barbara Stana Alexandra Insta-oldalának egy kifejezetten jelentéktelen történésével vezette fel, hogy következő beszélgetőpartnere bizony Horváth Gréta válófélben lévő férjének új barátnője lesz. Az internetes kihívásoktól szerencsére hamar eljutottak a lényegig némi melankolikus zenei aláfestés és az azon való szomorkodás kíséretében, hogy Stana Alexandrától az “emberek elvárják, hogy a magánéletéről is ugyanolyan részletességgel számoljon be, mint például kutyája szokásairól”. Aki viszont kibírta az első 2,5 percet, a jutalma az volt, hogy végre Stana Alexandra is elmondta a saját szeletét a nagy Horváth-Meggyes-Stana-Köcse szerelmi négyszögről. Videó.

Nádai Anikóék népdalba illő keresztneveket választottak első közös gyermeküknek

Hajmásy Péter vezetéknevével nem nehéz nagyot alkotni, hát még ha a baba neve is alliterál. Nádai szerdán jelentette be, hogy várandós, egyúttal azt is gyorsan tisztázták, hogy az eljegyzésre nem emiatt került sor. A kicsi neme még kérdés, így fiú és lány nevekkel egyaránt készültek. Bővebben.

Zacher Gábor megszólalt Csollány Szilveszter állapotáról

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az olimpikont, aki novemberben fertőződött meg koronavírussal, 50 napja intenzív osztályon ápolják. Zacher Gábor ennek ellenére bizakodva nyilatkozott a helyzetről. Részletek.

Tóth Vera megmutatta jegygyűrűjét: “Szép szimbóluma annak a sok mindennek, amit egymásért teszünk meg nap mint nap”

Ugyan Pauli Zoltán karácsonykor kérte meg kedvese kezét, csakhogy az ékszer méretét igazítani kellett, így Tóth Vera kék gyémántja először látható. Az énekesnő nemcsak képet, hanem egy teljes szerelmi vallomást is posztolt. Íme.

Gyászol Till Attila: “Elment tegnap egy csodálatos ember”

Hatvanhárom évesen elhunyt Breckl János jelmeztervező, akinek munkáját olyan filmek és sorozatok dicsérik, mint az Aranyélet, a Meseautó, a Sátántangó és a Kontroll“Egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés” – írta Till Attila, aki egy közös videófelvétellel és megható sorokkal búcsúzott. A bejegyzést ebben a cikkben találod.

Dobó Ági és Horváth Tamás esküvői fotókat posztolt

Mielőtt bárki bármit félreértene: két külön nászról van szó. Dobó és Kis Csaba novemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, Horváth Tamás pedig igazából már öt éve Péterfi Andrea férje, de most a Maldív-szigeteken megújították fogadalmukat. Dobó Ági 16 fős esküvőjének képei itt, Horváth Tamás látványos tengerparti szertartásának dokumentációja pedig itt látható.

Csősz Boglárka a botoxról: “Harminc után már teljesen természetes”

Burak Talu török oligarcha “luxusfelesége” az arcjógát is emlegette, de aztán gyorsan kiderült, hogy “vannak olyan bőrtípusok, ahol sajnos ez nem elég”. Csősz Boglárka Lilu sminkelős műsorának vendége volt, az adásba erre a linkre kattintva nézhetsz bele.

Ritka aranyos fotók készültek Vilmosról és Katalinról

Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

A brit hercegi párnak nem volt nehéz dolga a cukiskodással, ugyanis egy egy kutyával együtt pózoltak, aki egy lancashire-i kórház új dolgozója terápiás állatként. Galéria.

(Címlapkép: RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...