Fordulat Zente kezelésében, édesanyja számolt be róla

Startlap - Startlap
Komoly fordulóponthoz érkezett a kis hős kezelése, melyről anyukája számolt be. Hírösszefoglaló.

Végre hazaengedték a kis Zentét

Egy hónappal ezelőtt kapta meg a Bethesda Kórházban a 700 millió forintba kerülő Zolgensma-kezelés Zente, és csütörtökön már haza is térhetett szüleivel. Hogy miként tovább, illetve kis hősünk hogyan érzi magát, az ide kattintva kiderül.

Pintér nyilatkozott be a krémet elrakó tini kétnapos elzárásáról

Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek

Október 22-én egy 17 éves, brit-magyar kettős állampolgárságú lány Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában –  saját állítása szerint véletlenül – elrakott egy 1590 forintos krémet a drogériában. Ezután kezdődött az  a kálváriája, amely két napig tartott. Most a belügyminiszter is kifejtette az ügyről hivatalos álláspontját, melyet itt tudsz elolvasni.

Valaki kemény ámokfutásba kezdett Veszprémben

A megengedett legnagyobb sebesség csaknem kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán egy 55 éves csobánkai sofőr. Az óriási lendületet természetesen dokumentálták a helyi rendőrök, itt bizonyosodhatsz meg róla te is.

Matolcsy meg akarja reformálni az eurót

Matolcsy György – Fotó:
MTI / Szigetváry Zsolt

A jegybank elnöke új könyvének bemutatóján beszélt arról, hogy szerinte már létrehozása pillanatában hibás volt, sőt káros politikai koncepcióra épült az euró. Részletes eszmefuttatását ez a cikk tárgyalja.

Lángra kapott egy busz a Lehet téren

Nagy lánggal és füsttel égett egy busz hátulja a Lehel téren a Váci út felőli oldalon. Az okokról innen tudható meg több információ.

A Mi Hazánk szegregációval javítaná az oktatást

Nem először érkezik a párt háza tájáról olyan hír, ami finoman szólva is megdöbbentő, de most igazán magasra tették a lécet. Ebben a cikkben lehet elolvasni az elszomorító ötletüket.

Megszállták a nyomozók a cserkeszőlői polgármesteri hivatalt

A meglepő intézkedésről a település jelenlegi polgármestere számolt be Facebook-oldalán – részletek az ügyről innen tudhatóak meg.

Soha nem látott leépítés jöhet Németországban

Ferdinand Dudenhöffer, a legismertebb ágazati elemző a Bild csütörtöki összeállítása szerint azzal számol, hogy 2030-ig a munkahelyek 10 százalékát számolják fel a német autóipari cégek. A gyászos szám ezen cikkben kerül terítékre.

Orbán Viktor nem győzte dicsérni Mészáros Lőrinc horvát focicsapatát – amit magyar adóforintokból támogat a kormány

Váratlanul jelent meg Eszéken a miniszterelnök, de nem véletlenszerűen. Lendületes beszédéből errefelé szűrték lea lényeget.

Vallomást tett az albertirsai gyilkosság gyanúsítottja

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szerda délután egy albertirsai ingatlan pincéjében elásva női holttestre bukkantak. A feltételezett elkövetőt azóta elkapták – a továbbiakról ez a cikk számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

Matolcsy: Egy kalandorpolitika inflációs kalandját látjuk

képcím

Matolcsy: minél hamarabb el kell törölni az árstopokat

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak