Fordulat az SMA-s betegek ügyében

Kásler Miklós nagy bejelentést tett. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-11-29 18:45

Forrás: Facebook/ Levente - SMA 2

Fordulat az SMA-s betegek ügyében

Kásler Miklós pénteki budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette: megszületett a megállapodás az SMAkezelésére szolgáló, egyetlen, Európában is törzskönyvezett készítmény forgalmazójával. Részletek itt.

“Nem azért vagyunk itt, mert itt akarunk lenni, hanem mert nem tehetünk mást” – fiatalok ezrei tüntettek a klímaváltozás ellen Budapesten, Gyurcsány Ferenc szelfizgetett a tömeggel

Péntek délben több ezer diák találkozott a Batthyány téren, hogy onnan vonuljanak át a Kossuth térre a Fridays for Future mozgalom IV. Globális klímasztrájkja keretében. Az eseményről itt találsz egy beszámolót, jó néhány képpel és videóval együtt.

A rendezvényt a DK elnöke sem hagyta ki, aki már hónapok óta igyekszik befúrni magát a kevésbé idős szavazók szívébe. Gyurcsány Ferenc így hát kamerát ragadott, és beállt fotózkodni a fiatalokkal. Videó erről is van, íme.

Nem lehetett könnyű Áder János rezzenéstelen arcának lenni csütörtökön: az államfőnek Egyiptomban eljátszotta a himnuszt a legendásan rossz katonazenekar, hírnevéhez méltón iszonyúan

De Áder Jánosnak egyetlen vonása sem rándult, miközben vigyázban állva meghallgatta a finoman fogalmazva újraértelmezett himnuszunkat egy olyan előadótól, akiknek külön összeállítást szenteltek a YouTube-on a rémisztő himnuszfiaskóikról.

Új technikával próbálkoznak a menekültek: a rendőrség megmutatta, milyen alagutakat ástak Magyarország felé

Már a csütörtöki kormányinfón is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a menekültek által hazánkba fúrt alagutakról, majd pedig a rendőrség is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban és fotókat is közzétettek. Az alagutak felépítéséről, használatáról és álcázásáról  ebben a cikkben írnak, ahol a fényképeket is megnézheted.

Agyonlőttek a rendőrök egy férfit London belvárosában: videón, ahogy a civilek leteperik a támadót és eldördül a lövés

Fotó: Hollie Adams/Bloomberg via Getty Images

Az eset péntek délután történt, egy késes támadót ártalmatlanított a rendőrség a London Bridge-en. Egy járókelő videóján látszik, hogyan kerítették a földre a civilek a férfit, majd hallatszik a lövés is, majd a földön fekvő férfit is mutatják. A felvétel erre a linkre kattintva érhető el.

Roppant izgalmas beszédet mondott Kövér László: a házelnök leleplezte a “tudatfoglaló háborút”

Európa – annak kivétel nélkül minden állama és nemzete – jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja

– vélekedik Kövér, aki csak remélni tudja, hogy a küzdelem vértelen marad. Jó hír, hogy a házelnök azt is elárulta, mi lehet a hatékony fegyver a tudatunk elfoglalói ellen: hát a “szellemi önvédelem”. És hogy ez az egész mégis mit jelent? Itt Kövér Lászlót sűrűn idézve behatóan ismertetik a pénteken elhangzott felszólalást.

Közös képen Rogán Cecília, Mészáros Beatrix, és a Mikulás, Sarka Kata sajnos csak egy másik fotóra fért fel

Rogán Antal volt felesége, Mészáros Lőrinc lánya és több más illusztris személy is feltűnik az állami hírügynökség képén, amelyet a Millenárison lőttek a MikulásGyár megnyitóján. Az eseményről Sarka Kata se maradt le, de vele csak Rogán Cecília és Joulupukki pózolt. A szuper képeket itt tudod szemügyre venni, ahol beszámolnak a 15. MikulásGyár karácsonyi jótékonysági akcióról, valamint az ehhez kapcsolódó szuper családi programokról

A magyar Disneyland helyett Pestszentimrén a talajba szivárgott rákkeltő anyagok színesíthetik az életet

A Cséry-telep tulajdonképpen  a mocsok szimbóluma: már annak idején is ehhez az egykori szeméttelephez hasonlították a rendetlen budai úrilányok szobáját. Egy szemétlerakótól persze senki sem várhatja, hogy Marie Kondóhoz méltó fegyelem fogadja, azonban a pestszentlőrinci telep Budapest egyik legnagyobb környezetszennyezéssel sújtott területe. A kármentesítésre egymás után születtek a grandiózus tervek, amelyek mind hamvukba hulltak. A helyzetet jól mutatja, hogy itt még a főváros is rakott le illegálisan szemetet. A Cséry-telep történetéről, a területre szőtt nagy álmokról, illetve jelenlegi katasztrofális állapotáról itt írnak.

Drog miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti fehér poros videós botrány miatt, Lackner Csaba megszólalt

Arról a felvételről van szó, amelyen a körzetében október 13-án újraválasztott Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő kezében egy zacskó fehér port lóbálva korrupciós ügyeket tereget ki. Ebből a cikkből megtudhatod, mit közölt a nyomozásról az ORFK, valamint Lackner Csabát is sikerült utolérni, továbbá Gajda Péter, a kispesti polgármester véleményét is elolvashatod a videón elhangzott állításokról.

Schiffer András is hozzászólt a Varga Judit családi múltját firtató hibához: Varga Judit apja nem tehető felelőssé, de a Fidesz igen

MTI/Illyés Tibor

Az LMP alapítója immár sokadjára áll ki az aktanyilvánosság mellett, ezúttal egy véleménycikkben, amely a Varga Judit igazságügyi miniszter családjával kapcsolatos vitához kapcsolódik. Varga apját Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő vádolta meg azzal, hogy a kommunista titkosszolgálatnak dolgozott szigorúan titkos tisztként. Schiffer érvelését ide kattintva ismerheted meg.

Mai nap hírei

Hamarosan elfelejthetjük a házi dióból készült karácsonyi bejglit?

agroinform.hu7 órája

Egy szükséges beállítás a Windows 10-ben

itbusiness.hu8 órája

Vilmos herceg elég gyerekes módon szúrt oda Harry hercegnek

joy.hu10 órája

A téli vagy a nyári időszámításra álljunk át? A Magyar Alvás Szövetség letette a voksát

haszon.hu10 órája

Kétezer felett az új fertőzöttek száma

demokrata.hu11 órája

Meghalt egy 28 éves orvos, aki részt vett az egyik koronavírus-vakcina tesztelésében

szeretlekmagyarorszag.hu12 órája

Egy férfi öt év után talált egy rejtekajtót a házában! Ez volt mögötte

napmintnap.com12 órája

Segíthet a cink a koronavírus ellen?

napidoktor.hu15 órája