Felvétel készült arról, ahogy a biztonsági őrök megvernek egy 15 éves fiút egy egri szórakozóhelyen

Bár az eset után próbálták megmagyarázni a történteket, furcsa módon egyből eltűntek a közösségi oldalakról.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-18 16:18

Fotó: Facebook/Uránia Mozi és Rendezvényközpont Eger

Felvétel is készült arról, ahogy két, nagyjából 120 kilogrammos biztonsági őr egy 16 éves srácot ver Egerben, és kidobják egy buliból – írja az index.hu. A videón jól látszik, de még hallatszik is, ahogy csattannak a pofonok.

A felvétel múlt hét szombaton készült az egri Uránia Moziban, ahol a Dobó István Gimnázium tanulói tartottak bulit. A videóból kiderül, a biztonságiak kirángatták a fiút a tánctérről, majd ütlegelni kezdték, holott a bántalmazott nem tanúsított ellenállást. Később a kijárat felé is folytatták, az egyik biztonsági őr még az ajtóban is óriási ütéseket mért a fiúra.

Az esemény szervezői, a Project Nights jelezte, még sosem fordult elő ilyesmi, így megpróbálnak minél több információt szerezni a történtekről.

A biztonsági őr szerint fölösleges a rendőrséget is bevonni, mivel ismeri a kitessékelt, megvert srác apját, akit telefonon is értesített az összetűzés után.

A hétvégén megrendezett eseményről kikerült felvételeken félreérthető jelenetek láthatók, mivel nem a teljes eseményt mutatja be, és a videót megtekintők először nem tudhatják, hogy B. édesapjával jó viszonyt ápolunk, rendszeresen találkozunk, B. a rendezvényen helytelen magatartást mutatott, ezért úgy döntöttünk, eltávolítjuk a rendezvényről. Intézkedés közben megijedt, így a biztonsági személyzetre, azaz ránk támadt, nem tudta felmérni a sötétben, hogy ki és miért fogja meg a vállát. Ezt követően eltávolítottuk a helyszínről, majd az intézkedést és szóváltást követően értesítettem az édesapját, hogy jöjjön érte. Másnap az eseményeket tisztáztuk és megegyeztünk, hogy a jövőben mindketten türelmesebben járunk el egymással szemben

– közölte az egyik biztonsági őr.

Furcsa azonban, hogy egy férfi telefonált az Indexnek, hogy ő a megvert fiú nevelőapja, és szeretné, ha a felvétel nem jelenne meg sehol. A férfi telefonon nem mondta a nevét, így nem is biztos, hogy a fiú hozzátartozója volt az. A bántalmazott fiút megkeresték Facebookon, akiről kiderült, hogy 15 éves, és most kezdte el a gimnáziumot. A két biztonsági őr profilját is felkutatták, ám az egyik már a konfliktus másnapján törölte magát Facebookról és Instagramról, a másikuk adatlapja pedig hétfő estére vált inaktívvá.

Sem a hely üzemeltetője, sem a szervezők nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy a két biztonsági őr milyen cég alkalmazottjaként volt a helyszínen. Az sem világos, ha a bántalmazott fiúval ilyen kapcsolatban van az egyik biztonsági ember, akkor miért törölték hirtelen mindketten magukat a közösségi felületekről.

Mai nap hírei

4136-tal nőtt a magyarországi fertőzöttek száma

demokrata.hu2 órája

Rekord mennyiségű hó Kanadában

koponyeg.hu3 órája

Mi lenne, ha az egyik diplomádat becserélnéd egy kis intelligenciára?

she.life.hu7 órája

Kate Moss annyira szép a Vogue legújabb címlapján, hogy szavakat sem találunk

joy.hu8 órája

Bőr hátlappal és 12 GB RAM-mal érkezett a ZTE Axon 20 5G Extreme Edition

gsmring.hu18 órája

Felsővezetői bejelentés a Magyar Telekomnál

itbusiness.hu18 órája

Szájer táskájából kerülhetett elő a drog a brüsszeli ügyészség közleménye szerint

444.hu19 órája

Ünnepi receptötletet kértünk Mautner Zsófiától

szimpatika.hu19 órája