Feltöltötte a videót a polgármester a HÉV-megállóban maszturbáló férfiről

Startlap - Startlap
"A térfigyelő alatt pergette a mézet", Kerepes polgármestere két nap haladékot adott neki, hogy feladja magát. Délelőtti hírösszefoglaló.

Feltöltötte a videót a polgármester a HÉV-megállóban maszturbáló férfiről

Tegnap este letelt a két nap! A “jóember” nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem!

– írta Gyuricza László, Kerepes polgármestere csütörtök délelőtt Facebook-oldalán, miután szerdán jelezte: ha nem adja fel magát a HÉV-megállóban maszturbáló férfi, feltölti a videót az internetre. Bővebben.

Beigazolódni látszik Carl Sagan 27 éves jóslata

Carl Sagan amerikai csillagász a 20. század egyik leghíresebb tudósa, aki elkötelezett ismeretterjesztőként generációk érdeklődését keltette fel a tudomány iránt. 1995-ben Amerika jövőjére vonatkozóan fogalmazott meg egy jóslatot, amely 27 évvel később egészen kísértetiesen hat. Részletek.

Őrült tempóban jönnek ide az akkumulátorgyárak

Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Dzsun Jong Hjun, a Samsung SDI vezérigazgatója (j) fát ültet a Samsung SDI gödi elektromos jármű akkumulátor gyárának megnyitó ünnepségén 2017. május 29-én. Balra Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b4). (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Már 6000 milliárd forint felett jár az akkumulátorgyártó cégek magyarországi összberuházása. Eddig Dél-Korea volt az első számú befektető, de most Kína egyetlen lépéssel beérte. A 24.hu cikke.

Bulivideó szivárgott ki a finn miniszterelnökről

Miután július elején a Ruisrock rockfesztiválon jelent meg egy rövidnadrágban fesztiválozó kép a finn miniszterelnökről, most újabb tartalom miatt bírálják az ország konzervatív lakói. A felvételt ezen a linken találod.

Kína csapatokat küld Oroszországba egy közös hadgyakorlatra

Újabb orosz támadás Harkiv ellen; Oroszország leváltotta a fekete-tengeri flotta parancsnokát; Őrizetbe vették a zaporizzsjai erőmű két alkalmazottját. Az orosz-ukrán háború eseményei percről percre itt.

Világgazdaság: Fordulat jöhet a szélenergia szabályozásában

Több figyelemreméltó bejelentést is tett Palkovics László a török hírügynökségnek adott interjújában, amiről eddig nem számolt be a magyar sajtó. Ezekről itt olvashatsz.

Új nevet kap hamarosan a gyékényesi Velencei tó

Korábban megírtuk, hogy jelenleg két Velencei-tó van Magyarországon: egy nagyobb és egy kisebb. A Somogy megyei Gyékényes külterületén található a kisebb, a Velencei tó, melynek nevét kötőjel nélkül írják és hamarosan átkeresztelik. Ha érdekel, mi lesz az új neve, ide kattints.

Hiába okos egy roma gyerek, ha nincs esélye

Diákok az óraközi szünetben a pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégium folyosóján 2016. április 5-én. A gimnázium Magyarország és egyben Európa első roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye. 1971-ben a romák első világkongresszusán április 8-át nemzetközi roma napnak nyilvánították. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Milyen jövőkép várhat egy roma kislányra? Miben más egy cigány család, ha a hagyományokat nézzük? Mekkora hátránnyal indul egy 6 éves roma gyerek egy nem roma 6 éves gyerekkel szemben? Ezekről beszélgettek a NEM-es ügy podcast legújabb epizódjában Nótár Ilona tanárral, kulturális antropológus oktatóval.

Budapesti strandon fogták el az injekciós rablót

Épp strandolt az a 36 éves magyar-román kettős állampolgárságú bűnöző, akit 15 éve keres az FBI, és akit végül magyar rendőrök kaptak el. Részletek.

Jelentős időjárási fordulat ígérkezik a hétvégére

Péntekig még országszerte hőségre kell számítani, majd az érkező hidegfront hatására a hétvégén már hűvösebb, csapadékosabb időre számíthatunk. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Egy másik cikkben pedig arról számolnak be, hogy 76 éves hőmérsékleti rekord dőlt meg szerdán. Ide kattints.

 

Címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Ez is érdekelhet

képcím

Döntött Németország: mehetnek a Leopard tankok Ukrajnába

képcím

Képeken a hét legfontosabb hírei

képcím

Meghalt az ukrán belügyminiszter a kijevi helikopterbalesetben