Féltékenységből vert véresre egy 20 éves fiút egy rendőr Pest megyében

A hirtelen haragú körzeti megbízott az ügyészségen felelhet az ütésért, ami egy félreértés miatt történt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-28 09:56

portraits of real, natural aging male bodies

A Blikk értesülései szerint egy félreértés miatt, féltékenységében nagy erővel megütött egy húszéves fiút egy szolgálaton kívüli rendőr Pest megyében néhány nappal ezelőtt.

A lap úgy tudja: a körzeti megbízott látta, ahogy barátnője átöleli az ismerőst, és ezért ököllel arcon ütötte őt. A vékony testalkatú fiúnak rögtön vérbe borult az arca, miközben csak egy baráti gesztus történt közte és a lány között.

Ha csak egy kicsit megfontoltabb és nem önti el a lila köd a tudatát, hamar rájöhetett volna, hogy ez nem az, aminek látszik, csak baráti ölelésről van szó. A verekedő rendőr csak azt látta, hogy a lány öleli a fiút, amiből máris azt a következtetést volna le, hogy rajtakapta őket. Pedig nem is voltak egyedül, hanem a baráti társaság a ház előtt, a kapuban búcsúzkodott a borgőzös kerti parti után

– vélekedik az egyik szemtanú.

Ha egy rendőr, aki mellesleg körzeti megbízott is, pofán veri a fiadat, aki józan, te mit tennél? Szerinted jó döntés volt egy 20 éves fiút, aki 68 kg, kiütni?

– írta az esetről az összevert fiú édesapja a Facebookon. Az egyik kommentben a rendőr is hozzászólt a bejegyzéshez: megköszönte, hogy elfogadták a bocsánatkérését. A család azonban feljelentést tett, és mivel egy egyenruhás az egyik érintett, az ügyészség kezeli majd az esetet.

Jagusztin Tamás, a Pest Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megerősítette a hírt, és elmondta: a rendőrök jelezték, hogy érkezni fog egy ilyen ügyirat, ami feltehetően egyébként a Központi Nyomozó Főügyészséghez kerül majd, ahol ezután három napon belül eldöntik, hogy indítanak-e nyomozást.

A körzeti megbízottat hiába keresték szolgálati telefonján, téves hívásra hivatkozott.

Mai nap hírei

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu1 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu4 órája

Kocsis Máté bemondta a Kossuth Rádióban, hogy a baloldal képtelen az összefogásra

168ora.hu8 órája

Bevetésre indulnak a törzscsuklós nehéztraktorok

agroinform.hu8 órája

A jövő vonata robog Ausztriában

koponyeg.hu8 órája

50.000 Ft alatti bomba ajánlatok a hétvégére – Ne maradj le!

gsmring.hu9 órája

Rövid élet után gyors búcsú Mercedes X-class

gepmax.hu11 órája

5+1 dolog, amiről nem is gondolnád, de a szüleidtől örökölted

joy.hu12 órája