Kiemelt Hírek 2019. január 21.

Feljelentette a kormányközeli sajtó több orgánumát is Sneider Tamás, felesége karlendítős videója miatt

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 21.
Beleállt az ügybe a Jobbik politikusa.

Megtette a rendőrségi feljelentést és azonnal pert indított Sneider Tamás jobbikos képviselő, mivel hétfőn a Hír Tv, majd pedig több kormányzati csatorna is bemutatott egy olyan videót, melyen a három évvel ezelőtti esküvőjén felesége, Szabó Edit Édua a nyakában ül és náci karlendítésre emlékeztető mozdulatot tesz.

A Hír Tv által közzétett felvételeken az is látható, hogy Sneider neve helyett a Roy becenév olvasható a vőlegény esküvői ültetési kártyáján, vagyis az a név, “amit még szkinhedként kapott”. További képsorokon pedig a vőfély-műsorvezető bukkan fel, aki Fekete Pákót és egy ismert magyar tévést parodizálva azon is poénkodott, hogy nem szokott hozzá egy férfi és egy nő házasságához.

Ezek után a 444.hu kereste meg a képviselőt, aki elmondása szerint a felvételeken csak szórakoztak: felesége nem tett olyan karlendítéshez hasonló mozdulatot, ami miatt nácinak kellene gondolnia magát.

A videó nyilvánosságra hozását lejáratásnak tartja, és rendőrségi feljelentést tett emiatt, illetve pert indít azt bemutató orgánumok ellen is.

Keresés az oldalon