Felismered a híres magyar épületeket madártávlatból? Kvíz

Startlap - Startlap
Hétvégi fejtörőnkben ezúttal a felhők fölé invitálunk, de ha elég szemfüles vagy, nem lesz nehéz dolgod. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Felismered a híres magyar épületeket madártávlatból? Kvíz

Ikonikus helyszínek különleges perspektívából. Ha szeretnéd próbára tenni tudásodat, de még inkább megfigyelőképességedet, akkor nincs más dolgod, mint kattintani.

19 évesen elhunyt Csanki Márk ifjúsági vb-ezüstérmes kenus

Sajtóértesülések szerint az u23-as korosztályban világbajnoki ezüstérmes kenus volt az M5-ös autópályán péntek este történt baleset halálos áldozata. További információkért katt ide.

Kozsó 30 éves lánya Amerikában bukkant fel: “Teljesült a nagy álmom, kiadták az első erotikus regényemet”

Éreztem, hogy nekem is meg kell mutatni magamat, hiszen művész szülök gyermeke csak művész lehet

– foglalta össze élete nagy feladatát Kocsor Amada, aki utoljára 13 évvel ezelőtt szerepelt nyilvánosan. Azóta Kozsó lányának külseje is alaposan megváltozott, és most magyarországi babérokra tör kötetével. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Vastag Csaba a szépsége mellett a “tradicionális neveltetést” szereti új párjában

“Evelin nem akar szerepelni” – fogalmazott Vastag Csaba a Fókusznak, akinek új párkapcsolata a riport tanúsága szerint roppant nagy érdeklődést váltott ki, de Vastag csak az RTL Klubnak nyilatkozott. Evelin ugyanakkor Vastag határozott kijelentésével szemben nagyon is szerepelt, együtt romantikázott párjával a kamerák előtt, csak épp nem szólalt meg, miközben Vastag Csaba kifejtette gondolatait arról, mi köze van a neveltetésüknek a közösen termesztett paprikákhoz. Hát íme Vastag Csaba, Evelin és az ő párkapcsolatuk titkai.

Dolly: A barátaim nagy része elfordult tőlem, csakúgy, ahogy a férfiak

MTI Fotó: Mohai Balázs

Dolly Plusssz néven öt évvel ezelőtt új zenekart alapított, ahol végre az a fajta szakmai maximalizmus érvényesül, amit Dolly, vagyis Penczi Mária Ilona kiemelkedően fontosnak tart. Olyannyira, hogy ebben magánélete is tönkrement, de úgy tűnik, mintha ezt nem különösebben bánná. Dolly, aki jelenleg fél tucat kutya, egy sündisznó, “egy rakás” macska és a saját maga által ültetett 186 fa társaságában él, a Story magazinnal beszélgetett.

Bódi Csabi elmesélte Ginával való megismerkedése különös történetét: “A mi legfőbb vagyonunk a feleségünk, az ártatlansága pedig az ékszerünk”

“Szerelem volt első látásra” – mondja a mulatószenész, aki mindösszesen ötször találkozott választottjával, mielőtt oltár elé álltak, és akkor is csak a szülők jelenlétében. Bódi Csabának még ehhez is komoly trükkhöz kellett folyamodnia, azóta viszont 15 év telt el boldog házasságban. A teljes sztori erre a linkre kattintva olvasható.

Rácz Jenő fotókon mutatta meg különleges randijukat Gyuricza Dórával

A házaspárnak először volt alkalma kettesben randevúra menni kislányuk születése óta. Rácz Jenő szakmájához hűen pedig nem mindennapi helyszínre szervezték az eseményt. Galéria.

Jaksity Kata lánya évekig szenvedett a Lyme-kórtól: “Lábra se tudott állni”

Az RTL Klub egyik napi sorozatában feltűnt 8 éves Jázmin számára két évbe telt, mire teljesen felépült a betegségből. A kislányt saját udvarukon csípte meg egy fertőző kullancs. Videó és további részletek itt.

Csináljuk a fesztivált!: megvan az évszázad slágere

A döntőben 9 dal vonult fel, az eredeti, 1934-es Meseautó főcímdalától egészen Caramel Szállok a dallal című slágeréig. Bővebben.

Családjától 10 ezer kilométerre, egy kétszobás lakásban él Mako, az egykori japán hercegnő

Kazuhiro Nogi/Pool/Getty Images

Mako Akishino 5 hónappal ezelőtt költözött New York-ba férjével, Kei Komuróval, aki miatt egész addigi élete feladására kényszerült. Hiába támogatta ugyanis a lakosság egy része is a frigyet, a szigorú japán törvényeket nem sikerült megváltoztatni, így Makónak választania kellett családja és privilegizált körülményei, illetve szerelme között. Bővebben

(Címlapkép: Murat Oner Tas/Anadolu Agency/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Kvíz: mennyire vagy képben 2023 fontos eseményeivel?