Kiemelt Hírek 2019. augusztus 18.

Felgyújtották a 300 éves barcsi tölgyet

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 18.
Hadházy kiakadt Orbán vejére. Lezuhant egy kisrepülő Tótvázsonynál. A TEK védi Merkelt. Megvan a Miss Balaton győztese. Vasárnap esti hírösszefoglaló.

Kétséges, hogy túléli-e Patkó Bandi több száz éves fája

Péntek este valaki felgyújtotta Patkó Bandi több száz éves, legendás fáját – a tűzoltók 23 órán át küzdöttek érte. A Barcs külterületén álló, védett kocsányos tölgy belülről égett, ezért csak csonkolással tudták megfékezni a tüzet, de hogy életben marad-e, azt egyelőre nem lehet tudni. Ebből a cikkből kiderül, hogyan gyújtották fel a fát és fotókat is láthatsz az égő fáról.

Videón, ahogyan két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

police.hu

Egy autó fedélzeti kamerája felvette, ahogy két kamion frontálisan ütközött össze Kecskemét közelében. A rendőrségi beszámoló szerint csak a szerencsén múlt, hogy a két sofőr csupán könnyebb sérüléseket szenvedett. A brutális ütközésről készült videót itt nézheted meg.

Hadházyt igencsak kiakasztotta, ahogy Tiborcz életmentő készüléket adományoz a SOTE-nak

A független Hadházy Ákos a SOTE oldalán szúrta ki a jókora összeg adományozásáról szóló hírt, sőt, a gyermekklinika igazgatója, Dr. Szabó Attila egy Tiborcz Istvánnal közös képen is feltűnik.

A mosolyok ellenére kevés lehangolóbb képet lehet mostanában látni ezeknél

– helyezi egészen más megvilágításba az ügyet Hadházy posztja. Ha érdekel, a független képviselő milyen lehangoló üzenetet olvasott ki a hírből, ebből a cikkből megtudhatod

Lezuhant és kigyulladt egy kisrepülő Tótvázsonynál

Felszállását követően nem sokkal lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsony külterületén, Kövesgyűr puszta mellett — számolt be honlapján a Katasztrófavédelem. Ebből a cikkből megtudhatod, mi történt a szerencsétlenül járt repülő két utasával.

A TEK védi Merkelt

MTI/Illyés Tibor

Pintér Sándor belügyminiszter a Terrorelhárítási Központot jelölte ki a hétfőn Sopronba érkező Angela Merkel német kancellár és delegációjának biztosítására. A városban terelésekre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra is számítani kell.

Az Iszlám Állam öngyilkos merénylője robbantott a kabuli esküvőn

MTI/EPA/Dzsavád Dzsalali

Hatvanhárom halálos áldozata és több mint száznyolcvan sebesültje van annak az öngyilkos merényletnek, amelyet vasárnapra virradóra követtek el Kabulban egy síita muszlim esküvőn – közölték afgán hatósági források. A merénylet elkövetőjeként az Iszlám Állam nevű terrorszervezet jelentkezett. A borzalmas merényletről bővebben ebben a cikkben olvashatsz. 

5 hely, ahonnan megnézheted az augusztus 20-i tűzijátékot

Az augusztus 20-ai tűzijáték este 21 órakor kezdődik, a szervezők azt ígérik, minden eddiginél látványosabb lesz. A Duna közepén 1600 méter hosszan, valamint az Országház déli végétől az Erzsébet hídig fog tartani. A pirotechnikusok 26 ezer látványelemet terveztek erre az estére, ehhez 6500 pirotechnikai elemet kellett előre telepíteniük. Már csak azt kell eldöntened, honnan nézed végig fényparádét. Ebben a cikkben összeszedtük a célnak legmegfelelőbb helyszíneket.

Megvan a Miss Balaton győztese

A 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet a zsűri döntése alapján, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt a Sugarbird egyéves modellszerződését is ő kapta. Az alábbi cikkben fotót is találsz Miss Balatonról és két udvarhölgyéről.

Keresés az oldalon