Felcserélték a gázolajat a benzinnel egy pesti benzinkúton

Az eset nem maradt következmények nélkül. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-24 08:53

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Összekeverték a gázolajat és a benzint egy pesti kúton

A Shell Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy pénteken véletlenül összecserélték az üzemanyagokat az egyik budapesti kúton. Arról, hol történt mindez, és milyen következményekkel jár a tévedés, itt írnak.

Rengeteg külföldi munkaválalló érkezik Magyarországra

Az adatok alapján nagyon úgy tűnik, hogy 2019-ben még a tavalyinál is több külföldi állampolgár kér tartózkodási engedélyt munkavállalási céllal, pedig 2018-ban már drasztikusan nőtt a vendégmunkások száma. Mindeközben a kormány retorikája az elmúlt években abszolút bevándorlás-ellenes volt. Akkor most hogy is van ez? Mennyivel nőtt a külföldi munkavállalók száma? Mely országokból érkeznek a legtöbben? 

Berki Krisztián ügyvédje ellen vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség

Forrás: YouTube/ M1 – Híradó

Szilágyi Rolandról van szó, aki a NAV-ban igazgatói címig jutott, majd 2012-ben váltott, és ment át a magánszférába ügyvédnek. Ellene emeltek több bűncselekményben vádat néhány évvel ezelőtt, a büntetőügye jelenleg első fokon zajlik.

Hogyan kerülhet egy gyógyszer több száz millió forintba?

A Zolgensma a világ legdrágább gyógyszere, 2,1 millió dollárba (641 millió forint) kerül. Erre gyűjt Zentének, az izomsorvadásos magyar kisfiúnak a fél ország. Az ilyen betegek számára egy másik kezelés is elérhető nálunk, amelyet az állam finanszíroz. Miért van akkor szüksége Zentének a közel 650 milliós amerikai terápiára? Hogyan működik a Zolgensma? És ami talán mindenkit a legjobban érdekel: mi kerül egy gyógyszeren ennyire sokba, és meddig mehet el egy gyógyszergyár a profit érdekében? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez a cikk.

Újabb olaszliszkai lincselőnek ítélt meg jelentős kártérítést a bíróság

A rossz fogva tartási körülményei miatt benyújtott igénye nyomán ismét jelentős kártérítést kapott egy olaszliszkai lincselő. Ha érdekel, az ügy melyik vádlottjáról és mennyi pénzről van szó, valamint részesülhet-e az összegből az áldozat, Szögi Lajos családja, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ellenzékiként indul Ferencvárosban a férfi, akit egy különös szerződés emelt a helyi fideszes polgármester bizalmi emberévé

A Ferencvárosi Lokálpatrióták Egyesület támogatásával indul a IX. kerületi önkormányzati választáson Dr. Tóth László, aki Bácskai János fideszes polgármester személyes tanácsadója egy különleges szerződés révén. A lokálpatrióta szervezet háza táján nem ez az első furcsaság – erről is beszámolnak ebben a cikkben, ahol az is kiderül, miben ad tanácsokat Dr. Tóth a polgármesternek.

Nyomoz a rendőrség a Karácsony Gergely rendezvényét megzavaró hajósok ellen

Nyomozást indítottak annak a motorcsónaknak az ügyében, amely vasárnap próbálta megzavarni Karácsony Gergely programbemutatóját.

Romolhat a magyar háztartások anyagi helyzete

A legfrissebb statisztikai adatok azt sejtetik, hogy a magyarországi családok anyagi helyzete gyengülésnek indulhat. Minderről részletesen ebben a cikkben írnak.

Nem várt fordulat történt a holland pedofil ügyében, aki végzett a 11 éves román kislánnyal

Az részletekről ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.

Szerda este érkezik a következő front

Fotó: Carlo Allegri/Getty Images

Helyenként jelentős mennyiségű csapadék kíséri a következő, délnyugat felől érkező frontot. Részletes időjárás-előrejelzést erre a linkre kattintva találsz.

Mai nap hírei

Mundruczó Kornél: „Majdnemhogy kommentálhatatlan” az SzFE új tanári kara

168ora.hu5 órája

8+1 film, ami izgalmasan kezdődött, de a befejezés nagy csalódás volt

joy.hu7 órája

5 jele annak, hogy nárcisztikus a párod

she.life.hu7 órája

Hujber és exfelesége is továbblépett: Cynthia megházasodott!

metropol.hu15 órája

Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki havazás miatt

demokrata.hu17 órája

10 milliárdos beruházásra készül a Samsung

gsmring.hu18 órája

Káoszt okozott a Brexit – elviekben van megállapodás, a valóság viszont egy rémálom

bitcoinbazis.hu19 órája

Akkumulátoros elektromos vonatokat tesztelnek Amerikában

autopro.hu19 órája