Kiemelt Hírek 2021. október 02.

Fekete-Győr szerint Dobrev Klára esélytelen Orbán ellen

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 02.
A Momentum elnöke nem fogta vissza magát, amikor véleményt kellett nyilvánítania. Esti hírösszefoglaló.

Fekete-Győr András elképesztőnek tartja, hogy Jakab Péter Dobrev Klárát próbálja győzelemre segíteni

MTI/Illyés Tibor

Ő nem egészen így gondolkodik Dobrevről, olyannyira, hogy ezt közösségi oldalán is kifejtette, ahol arról is írt, miért látja másképp Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter esetleges szövetségét, mint Jakab Péter. Íme.

Orbán beszélt arról, miért vett fel az ország 4,5 milliárd euró hitelt

A Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap interjút közölt magyar miniszterelnökkel. Jutott hely benne sorosozásra is, ahogyan Brüsszel is kapott rendesen Orbántól. Részletek

Egy olasz szupermarket kasszaszalagjára tette halott kisfiát egy magyar nő

A la Repubblica a pénteki napon arról számolt be, hogy egy zavarodott 43 éves magyar nő bevitte egy szupermarketbe halott kisfiát és a kassza futószalagjára tette. Az esetről ez a cikk számol be. Azóta az is kiderült, hogy a nőt idehaza is körözték a magyar rendőrök. 

Vidnyánszky Attila nem beszélget Molnár Áronnal, amíg nem lesz hat gyereke

Molnár és Vidnyánszky az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, a LIBE látogatásakor találkoztak, mindketten meghívottak voltak ugyanis abban a panelbeszélgetésben, amely a magyar kultúra helyzetét vizsgálták. Bővebben

Indul a 14. nemzeti konzultáció

Mindezt Nyitrai Zsolt jelentette be a Facebookon közzétett videójában. Kitért arra, hogy eddig 13 sikeres konzultáción vannak túl, és ez a legújabb már online lesz elérhető. Ide kattintva azonnal kiderül, milyen témában is indítják.

Rendőrségi videón a budapesti nagy Alza-rablás

Az elkövetők másfél perc alatt közel 10 millió forint értékű műszaki cikkeket – mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket – pakoltak össze, amikkel azután elmenekültek. Olyan nagy rohanásba azonban nem tudtak kezdeni, mert alig két órával később már le is kapcsolták őket. A filmbe illő rablásról itt lehet elérni a videót. 

A 46 éves tornászlegenda nem tud leállni

Sokadik visszavonulását is meggondolta és 46 évesen tovább versenyez az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Okszana Csuszovityina üzbég tornász, aki az idei, tokióival együtt már nyolc nyári olimpián indult. A legendás sportolóról itt lehet olvasni. 

Putyin titkosszolgálata mostantól szinte bárkire ráhúzhatja, hogy idegen ügynök

60 tételes listával bővítette ki az „idegen ügynök” fogalmát az orosz titkosszolgálat, az FSZB. Nem szerénykedtek, gyakorlatilag nem hagyta ki semmilyen lehetőséget sem. Részletek

Kijárási tilalom a kedvelt görög turistacélpontban

Teljesen megteltek a koronavírusos betegeknek fenntartott intenzív osztályos ágyak az észak-görögországi Szalonikiben. Hogy milyen nagy is a gond, arról ez a cikk ír részletesen.

Keresés az oldalon