Fejjel lefelé lógatta három hónapos csecsemőjét egy részeg nagykanizsai nő

Az édesanyát az sem érdekelte, hogy a gyermek órákon keresztül keservesen sírt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-02 13:47

Fotó: Thinkstock

Nevelőszülőknek adták a gyermekét és kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emeltek egy nagykanizsai nő ellen, aki tavaly ittasan veszélyeztette alig három hónapos csecsemőjét – számolt be az MTI a Zala Megyei Főügyészség tájékoztatása alapján.

Pirger Csaba szóvívő elmondta: a már büntetett 34 éves édesanya súlyosan ittas állapotban tért be egy élelmiszerboltba, ahol semmit sem vásárolt, csak pénzt követelt az egyik vevőtől, miközben kisfia bőgött, amivel egyáltalán nem foglalkozott. Ezután előállították a rendőrkapitányságra.

Miután kiengedték a kapitányságról, leült egy buszmegálló padjára a csecsemővel, aki másfél órán keresztül sírt, de ő továbbra sem törődött vele, illetve egy segíteni próbáló nőt durván meg is fenyegetett. A kiérkező rendőrök a még mindig ittas asszonytól elvették a gyereket, akit fejjel lefelé lógatva tartott és majdnem leejtett.

A Zala Megyei Kormányhivatal Nagykanizsai Járási Hivatala tavaly decemberben nevelőszülőnél helyezte el a csecsemőt, mivel az édesanya a magatartásával fokozott mértékben veszélyeztette a gyermek testi fejlődését. A Nagykanizsai Járási Ügyészség a visszaesőnek minősülő nő ellen kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat.

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu8 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu9 órája

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu14 órája

Bőven ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu16 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu16 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu16 órája

Híres párok, akik között nagy a korkülönbség: de őket ez kicsit sem érdekli

joy.hu19 órája

Trump fia megkérte Elon Muskot, hogy dobjon össze egy közösségi oldalt

digitalhungary.hu19 órája