Fejér megyei buszbaleset: egy ember életét vesztette, huszonnégyen megsérültek

Startlap - Startlap
Ötvenen utaztak azon az autóbuszon, amely oldalával az árokba csapódott a Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél szerdán hajnalban.

Egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely szerda hajnalban történt a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére.

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni. A balesetben huszonnégyen sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett – tette hozzá a szóvivő.

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították – mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlése szerint az autóbusz oldalával az árokba csapódott; ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

(MTI)

Címlapkép: Illusztráció (MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor)

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a Fejér vármegyei halálos buszbaleset

képcím

Árokba csapódott egy autóbusz Fejér vármegyében

képcím

Koronavírus: a budapesti brit nagykövetség egyik vezetője is...