Fej és végtagok nélküli holttestre bukkant egy pár egy erdei romantikus séta közben a Bakonyban

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-16 06:01

Fotó - illusztráció: iStock

Valentin-napi romantikus sétára indult egy fiatal pár, ami aztán hirtelen horrorba csapott át.

Péter Ferenc József és felesége február 14-én Ösküről indult a közeli erdőbe, ahová rendszeresen szoktak járni kirándulni. Három kilométer séta után bukkantak egy fej és végtagok nélküli holttestre.

Nagyon vártuk már ezt a napot, boldogan, kézenfogva sétáltunk az erdőben, amikor hirtelen megakadt a szemünk egy piros és kék színű hátizsákon. A túratáskát egy fehér hegymászó kötéllel kikötötték két fa közé. Nagyon furcsa látvány volt. Még fel sem ocsúdtunk, amikor nyolc vagy maximum tíz méterrel arrébb megpillantottunk egy ruhakupacot. Pár lépést közelebb mentem, és ott hevert egy emberi tetem, amelyet szakadt ruhadarabok takartak. Oldalbordákat láttam, először azt sem tudtam eldönteni, hogy ember vagy állat maradványai-e ezek. Ahogy szétnéztem, még szétdobált ruhákat láttam, meg egy cipőt, amelyben szintén csontok voltak

– idézte fel a férfi a Blikknek.

A fej és végtagok nélküli holttestről egyelőre azt sem lehetett megállapítani, hogy férfi vagy nő volt-e és azt sem, hogy mi okozhatta a halálát.

Idáig csak a filmekben láttam hasonlót, a párommal együtt mindkettőnket rettentően megviselt az eset. Próbáljuk elfelejteni, de rendre bevillannak az erdőben látott képek.

 

Címkék:

halott holttest