Fegyveres NAV-ellenőrök vonultak ki Iványi Gáborékhoz

Startlap - Startlap
Összesen nyolc embert, köztük négy fegyverest küldtek intézményükbe. Esti hírösszefoglaló.

Fegyveres NAV-ellenőrök vonultak ki Iványi Gáborékhoz

Orbán Viktor megfejtette, mi az oka az energiaárak emelkedésének

A magyar miniszterelnök minderről a szlovéniai Brdóban az európai uniós tagországok és a nyugat-balkáni térséget alkotó országok állam-, illetve kormányfőinek találkozóján beszélt. Részletek

Sajnos nem Karikó Katalin nyerte a kémiai Nobel-díjat

MTI/Cseke Csilla

A világhírű magyar tudóst párhuzamosan orvosi Nobel-díjra is jelölték, de azt sem kapta meg. Viszont ebből a cikkből kiderül, kik is kapták most a kémiai Nobelt. 

A Fidesz és a Jobbik sem szavazta meg az Európai Parlament párkapcsolati erőszakról szóló állásfoglalását

Az Európai Parlament magyar tagjai közül a tizenkét fideszes képviselő, a KDNP-s Hölvényi György és a jobbikos Gyöngyösi Márton tartózkodott a szavazástól, a többiek támogatták az állásfoglalást. A Fidesz magyarázata az elutasításra itt olvasható

Lemondott a közműszolgáltatásokért felelős államtitkár, aki negyedszázada folyamatosan kormányzati szolgálatban állt

Juhász Edit 2018 óta Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter államtitkára volt, szervezetileg a Miniszterelnöki Kormányirodához sorolva. Innen távozik most. Színes pályájáról, mely 1996-ban indult ez a cikk ad számot.

Szerda hajnalban eltűntek a körútról a Combino villamosok, és délig nem is jártak – kiderült mi volt a gond

Szerda hajnalban a budapesti Nagykörúton közlekedő Combino villamosok vezetői egymás után azt kezdték el tapasztalni, hogy járművük homokszórója hibát jelez. A körúti villamosok ezután a 4-6-os szinte teljes vonaláról eltűntek. A hiba okáról és hogy meddig is tartott ez az állapot, innen lehet többet megtudni. 

Mark Zuckerberg válaszolt az egykori Facebook-alkalmazott vádjaira 

Frances Haugen a közösségi oldal egykori munkatársa a keddi washingtoni szenátusi meghallgatáson azt mondta, a Facebook erkölcsileg csődbe jutott. A vádak és Zuckerberg ezekre adott reakciói itt olvashatóak.

Horrorfilmet nevez az Oscar-díjért Magyarország

MTI/Bruzák Noémi

A Post Mortem  az A-kategóriás varsói nemzetközi filmfesztiválon debütált, eddig 13 díjat nyert rangos seregszemléken, világszerte megvásárolták a forgalmazók. A film előzetesét itt lehet megtekinteni

Hihetetlen halszörnyeket fogtak pecások Nőtincsen

A lehető legjobban indult a Nógrád megyei Nőtincsen a Harcsafogó Baráti Peca elnevezésű összejövetel, ahol már az első napon, október 4-én hétfőn két száz kiló fölötti harcsát is fogtak. Az elképesztő zsákmányokon itt lehet elámulni. 

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Orbán: Lesz nyugdíjemelés