Farkasházy Demeter Szilárdnak: Te még egy senki sem vagy

Startlap - Startlap
A humorista közösségi oldalán kifejezetten keményen szállt bele a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójába. Esti hírösszefoglaló.

Farkasházy nem kímélte Demeter Szilárdot

MTI/Koszticsák Szilárd

A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója még kedden, a Mandiner.hu felületén osztotta meg kritikai észrevételeit azon művészekről, akik részt vettek az ellenzéki előválasztás kampányvideójában. Erre reagált most élesen Farkasházy Tivadar. Íme

Hárommillió dolláros díjat nyert Karikó Katalin

Karikó Katalin kutató biológust, biokémikust a Szilícium-völgy és a tudomány Oscar-díjának is nevezett Breakthrough-díjjal tüntették ki. Hogy milyen óriási siker is ez a magyar tudósnak, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Több esztergomi egyházi iskolában kötelező program Ákos eucharisztikus koncertje

MTI/Vasvári Tamás

Vallási hovatartozástól függetlenül kötelező iskolai programként kezelik több esztergomi, egyházi fenntartású gimnáziumban is a diákok részvételét az Eucharisztikus Világkongresszus budapesti programjain, köztük a pénteki Ákos-koncerten is. Részletek

A TV2 hírigazgatósága, az Origo és a Metropol is nívódíjat kapott a Parlamentben

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben. Az ünnepségen az értékteremtés nevében nagydíjak mellett nívódíjakat és különdíjakat is átadtak. Bővebben

Pont akkor járt Szardínián és Nápolyban a NER magángépe, amikor Szijj László luxusjachtja

Valahogy megint úgy jött ki a lépés, hogy a kormányközeli milliárdos, Szijj László Seagull MRD nevű, új luxusjachtja pont ott volt, ahol a 17 milliárd forintos, OE-LEM lajstromszámú magánrepülőgép. A különös egybeesést ez a cikk tárgyalja. 

Orbán: Brüsszel visszaél a hatalmával, veszélyezteti Európa egységét

A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság megtámadta Lengyelország alkotmányos berendezkedését és identitását. Hogy miért is gondolta így a kormányfő, az innen fog kiderülni azonnal. 

Dühödt férfi támadt rá a fideszes aláírásgyűjtőkre Józsefvárosban

Fotó: Józsefváros.hu

Feljelentést is tett a VIII. kerületi Fidesz a helyi alelnökük elleni attakért. Szerintük a hergelő-uszító baloldal a saras. Részletek

Útlezárások: csütörtök éjféltől megbénul fél Pest

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hétvégi rendezvényei miatt pénteken 0 órától lezárják a fővárosban a járműforgalom elől a többi közt a Kossuth Lajos teret és környékét. A korlátozás a Kossuth téren kívül érinti a Szabadság teret, a Széchenyi rakpartot és az Alkotmány utcát, a Honvéd utcát a Szabadság tér és a Markó utca között; a Szemere utcát a Markó utca és a Báthory utca között; a Kozma Ferenc utcát. A lista messze nem teljes, ide kattintva szemlélhető meg teljes egészében mekkora is lesz lezárás mértéke. 

Megint megfeneklett egy hajó a Szuezi-csatornában

Olyan történt  a 440 méter hosszú, panamai szállítóhajóval, mint a 200 ezer tonnás Ever Givennel pár hónappal korábban. Hogy most miként is végződött a történet, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: A múltkor még felindult voltam

képcím

Magyar-német Eb-meccs: példátlan fejleményről számolt be...

képcím

Orbán Viktor mégis támogatja, hogy Mark Rutte legyen a...