Ezt kérte Szijjártótól a szlovák külügyminiszter

Startlap - Startlap
Az ukrán-orosz háború legújabb fejleményeit vitatták meg Pozsonyban, ahol a szlovák külügyminiszter egy fontos kéréssel fordult Szijjártó Péterhez. Esti hírösszefoglaló. 

Szijjártót állásfoglalásra kérte az orosz invázióval kapcsolatban a szlovák külügyminiszter

A NATO keleti tagállamainak (Bulgária, Csehország, Észtország, Lengyelország, Románia, Magyarország, Litvánia, Lettország és Szlovákia) külügyminiszterei csütörtökön informális találkozót tartottak az ukrajnai helyzet miatt Pozsonyban. Bővebben

Fidesz: A baloldal 2006-ban tévészékházat gyújtott fel, most szavazólapokat

Hogyan lehetséges, hogy nálunk nem bukott le egyetlen orosz kém sem, Európában viszont tucatszámra lepleződtek le?

A 444.hu összesítése szerint csak márciusban és csak az Európai Unió országaiban 148 kémként azonosított orosz diplomatát utasítottak ki. Magyarországon ez idő alatt egyet sem. Részletek

Feljelentést tett a Nemzeti Választási Iroda a kidobott levélszavazatokkal kapcsolatban

Az NVI az MTI-hez küldött közleményében azt írta: ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést, miután a sajtóban csütörtökön megjelent, hogy Marosvásárhely mellett több, már kitöltött szavazólapot dobtak ki az útszélre. Bővebben.

Magyar Honvédség parancsnoka szerint a világ összes katonája tanulhatna a magyaroktól

Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka március 31-én, csütörtökön az MH KFOR Kontingens Koszovóból hazaérkezett 25. váltásának visszafogadó ünnepségén fogadta így a katonákat. Gondolatai itt érhetőek el. 

Több mint 200 milliárd dollárnyi orosz vagyon pihen svájci bankokban

Most komoly vita alakult ki az alpesi köztársaságban arról, hogy mi legyen ezzel az óriási összeggel, amit a helyi bankok őriznek. A dilemmáról itt lehet többet megtudni. 

Újabb pert nyert Márki-Zay, ezúttal a HírTV ellen

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt a közmédia Híradója és a 888.hu után a Riposttal és a HírTV-vel szemben is sajtópert nyert. Hogy milyen ügyben is, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Hoppál Péter leállította Pécsen az ellenzék kivetítőjét, ez most félmillióba fog kerülni neki

A Fidesz országgyűlési képviselője a minap kihúzta a kábeleket az ellenzéki kampányvideókat sugárzó óriáskivetítőből, így gyakorlatilag leállította azok megtekintését. Ezért azonban meg kell fizetnie. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Első fotók a csütörtök esti tragikus budapesti balesetről

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Robbanás történt Budapesten, egy nő meghalt