Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Ezt a férfit keresi a rendőrség, nem akárhonnan lopott

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
A fiatal férfi arcát egy biztonsági kamera rögzítette az akció közben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri egy az ismeretlen férfi azonosításához, lopás vétség elkövetése ügyében – írja a police.hu.

A hatóságok feltételezései szerint a gyanúsított március 25-én 14 óra 15 perc körül egy Budapest X. kerületi bevásárlóközpontban egy babakocsiból ellopott egy pénztárcát. Pár perccel később a zuglói Nagy Lajos király útján egy bankautomatából próbált meg pénzt felvenni a lopott bankkártyával.

Az elkövetőről a fenti fotót a bankautomata biztonsági kamerája készítette. A férfi 28-30 év körüli, rövid, fekete hajú, az elkövetés idején sötétkék pulóvert és fekete keretes napszemüveget viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Keresés az oldalon