Ezért szakíthattak Láncziék Schmidt Máriával

Kiderült, hogy történt az orosi kettős gyilkosság: ezért végeztek vadászpuskával az apával és fiával. Videón, ahogy Puzsér nekimegy a Párbeszéd szóvivőjének. Tömegkarambol Debrecenben: többen megsérültek, egy ember meghalt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-28 17:51

Fotó: MTI/ Soós Lajos

“Ez nem egy újabb G-nap”: nem politikai okok miatt szakítottak Láncziék Schmidt Máriával

A hvg.hu forrásai szerint komoly személyes konfliktusok vezettek ahhoz, hogy Lánczi Tamás és további 10 ember távozott a XXI. Század Intézettől. A tömeges felmondás hátterében álló nézeteltérésekről ebben a cikkben írnak bővebben.

Kiderült, hogy történt az orosi kettős gyilkosság: ezért végeztek vadászpuskával az apával és fiával

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatta azt a 42 éves férfit, aki vadászpuskával végzett egy orosi panzióssal és a fiával hétfőn. A nyomozás során részletesen rekonstruálták az eseményeket, és a brutális gyilkosság indítékára is fény derült.

Minderről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

“Hogy nem szakad le az arcod?” – videón, ahogy Puzsér Róbert nekimegy a Párbeszéd szóvivőjének

MTI/Kovács Attila

Puzsér Róbert szerda délelőtti, Blaha Lujza téren tartott sajtótájékoztatóján kissé elfajultak a dolgok, mivel az eseményen jelen volt a Párbeszéd elnökségi tagja és szóvivője, Barabás Richárd is. Puzsér egy elég komoly váddal illette Karácsony Gergelyéket, amelyből heves vita támadt. A történésekről ebben a cikkben nézhetsz meg egy videót, amelyből természetesen azt is megtudhatod, mivel vádolja Puzsér a riválisát.

Tömegkarambol Debrecenben: többen megsérültek, egy ember meghalt

Szerdán a debreceni Böszörményi úton többen megsérültek és egy ember életét vesztette egy durva közlekedési balesetben. A sérültekről, valamint a szerencsétlenség halálos áldozatáról itt írnak további részleteket.

Fotó: “Viszlát a sitten, Döbrögi” – írták ki gigantikus betűkkel Orbán Viktor budai irodája elé

Szokatlan turistalátványosság fogadja azokat, akik a Budai Várnegyedben sétálgatnak mostanában: a miniszterelnök székhelyének szomszédságában egy hatalmas, csupa nagy betűkkel felrótt felirat virít, “viszlát a sitten, Döbrögi” szöveggel. Az iromány szerzői nem bujkálnak, sőt, ott ücsörögnek a Sándor-palota tövében. Ha érdekel egy fotó az Orbán Viktornak szólójó kívánságról, és a részletek arról, kik vésték fel a szöveget – ami amúgy egy trükkös csavart is rejt – akkor erre a linkre kattints.

A magyar falu, ahol minden lakosra jut egy cég, és több mint másfél millió forint az egy főre jutó adóhiány 

1673 lakos, 1508 bejelentett cég és vállalkozó, 1 588 041 forint egy főre jutó adóhiány: ez Csomád, amely a statisztikák szerint az egyik legmódosabb magyar falu, és csak egyetlen utcájában annyi cég van bejegyezve, amennyi egy budapesti üzleti negyedben is figyelemreméltó szám lenne. Ha megnézed ezt a cikket, akkor egy riportot találsz a településről, ahol még a répáért is Bentley-vel járnak, de Mari néni csak 5000 forintot profitál abból, hogy a itt bizony nem kell iparűzési adót fizetni.

Egy lépésre vagyunk az euró történelmi rekordárfolyamától

Már szerda délelőtt is kritikus szinten ingadozott a forint az euróval szemben, a szakértők szerint innen már csak egy lépés a történelmi rekordárfolyam. A pontos számokért ezt a cikket olvasd el.

Forronganak a dühtől a pilisvörösváriak a bánya újranyitása miatt, a cég váratlanul eltűnt

Furcsa indokkal, az utolsó pillanatban jelezte a pilisvörösvári bánya újranyitását tervező cég, hogy mégsem vesz részt a külön miattuk szervezett közmeghallgatáson, és azóta elérhetetlenek. A mészkőkitermelést egy kifejezetten kritikus helyen végeznékIde kattintva kiderül, mitől különösen problémás ez a beruházás, valamint az is, hogy mit javasolt megoldásként a térség fideszes országgyűlési képviselője.

Világszerte hívják dolgozni Alföldit, de itthon már csak olyanok keresik, akik nem félnek a következményektől

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az emberek szeretete, a tao-támogatások és a mecenatúra is felmerült a Klubrádióban Alföldi Róbert interjúja során, de az is szóba került, miként kell színházigazgatni egy átpolitizált világban. A riport összefoglalóját ezen az oldalon találod.

Újabb szuper miniszobrok bukkantak fel Budapesten: a tizennégy karátos autó és Noé bárkája

A negyvenegy éves, Ungváron élő Kolodkó Mihály zseniális, kreatív szobrai az elmúlt években egymás után lopták be magukat a fővárosiak szívébe. Ezúttal két újabb kincset is elhelyezett a művész a városban: Rejtő Jenő híres regényének címadó járművét, valamint a bibliai bárkátKépeket és pontos helymeghatározást itt találsz az új alkotásokról.

Mai nap hírei

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu3 órája

Várjuk a járvány végét? Ami aztán jön, rosszabb lehet

mezohir.hu4 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu5 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu6 órája

Nem csak az állam jár jól a gépjárműadó NAV-hoz kerülésével

autonavigator.hu6 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu9 órája

Jön ″az új Windows″

digitalhungary.hu9 órája

Alig maradt dolgozó a tatabányai kórházban, annyian mondtak fel

168.hu17 órája