Ezért nem lépett fel Tóth Gabi a Városligetben

Startlap - Startlap
Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán jelentette be Tóth Gabi, hogy nem tud részt venni a Városligetben megtartandó mentőnapon. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, miért nem tudott fellépni a Városligetben Tóth Gabi szombaton

Az énekesnő egy videóban kért mindenkitől elnézést, ahol azt is elmagyarázta, miért nem vállalta a szombati fellépést. Íme

D. Nagy Lajos: Aki rólam jelentett, még ma is aktív

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Sok állambiztonsági jelentés készült D. Nagy Lajosról, amikor a zenész még a Rolls Frakció tagja volt. Részletek.

Már meg is jelentek az első fotók Katinka és Gelencsér Máté esküvőjéről

Hosszú Katinka és edző kedvese, Gelencsér Máté hétfőn kora este keltek egybe, a Blikk szerint a szentendrei Skanzenban került sor a házasságkötésre. A képek innen érhetőek el.

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

„Nem kezdhetünk mással, mint hogy még mindig iszonyatosan jól nézel ki” – ezzel a mondattal fogadta Járai Máté műsorvezető a Reggeliben vendégét Spáh Dávidot. Nem véletlenül. Íme

Kulcsár Edina babát vár

Három héttel ezelőtt derült ki, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars harmadik évadának sztárszereplői. Az utóbbi napokban azonban több sérülés is történt: előbb Kulcsár Edina lett rosszul, majd Zimány Linda kötött ki a kórházban egy húzódás miatt. Most kiderült, mi okozta Edina rosszullétét. Itt elolvashatod. Ha arra is kíváncsi vagy, ki váltja Kulcsárt a Dancing with the Stars-ban, ebből a cikkből megtudhatod.

Tiszta apja: így bulizott a Strand Fesztiválon Majka kisfia

Habár a nyár rengeteg utazással és fellépéssel telik a rappernek, igyekszik minőségi időt tölteni a családjával és két fiával, Olivérrel és Mariánnal. Most a Strand Fesztiválra kísérték el a családfőt, ahol Olivér nagyon jól érezte magát. Erről maga a rapper osztott meg egy videót, amin Oli üvöltve énekel, és hát le sem tagadhatná, hogy kinek a gyermeke. Íme.

25 év után válik Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin

Jennifer Flavin 25 év házasság után beadta a válókeresetet Sylvester Stallone ellen. Az ügy elég cifra, többet errefelé lehet megtudni. 

Exneje miatt szakított új párjával Lagzi Lajcsi

Több mint egy év után véget ért Galambos Lajos és párja, Julika kapcsolata. Az okokról maga a trombitaművész vallott őszintén ebben a cikkben.

Berki Mazsi örül az új lehetőségnek

Fotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...