Kiemelt Hírek 2019. augusztus 20.

Ezért ment szét MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 20.
Azonnal meg kellett műteni Caramelt, Dobó Ági hagyta érvényesülni dekoltázsát. Bulvárösszefoglaló.

 Szakított 33 évvel fiatalabb barátnőjével MC Hawer

Már nincsen együtt MC Hawer és 33 évvel fiatalabb párja. A lakodalmas zene népszerű alakja korábban még el akarta venni a rajongóból barátnővé váló Fannit, most azonban ő maga adta hírül a válást, amit ha szomorúan is, de megindokolt. A szakításról itt olvashatsz további részleteket.

Kerek popsit villantott Rubint Rella

Közösségi oldalán rendszeresen tesz közzé olyan képeket Rubint Réka unokahúga, melyben bikiniben pózol. Főként azért, mert sorra járja Dél-Korea strandjait, ahova vőlegénye, a focista Novothny Soma miatt költözött ki. A mostani fotó érdekessége, hogy semmi sem látszik az egyébként bájos mosolyából, viszont annál inkább teret enged formás lábának és és izmos popsijának. Ha te is kíváncsi vagy, hogy milyen remek eredményt hoztak a kemény edzések, akkor csak egyet kell klikkelned hozzá.

Dobó Ági hagyta érvényesülni dekoltázsát

MTI Fotó: Földi Imre

Dobó Ági bár már régen állt munkába modellként, de most arról biztosította követőit, hogy visszanyerte régi formáját, sőt két gyermek anyukájaként is bomba jól néz ki. Ráadásul az egykori szépségkirálynő egy nagyobb ívű dekoltázst is megosztott az internet népével, amelyet errefelé tekinthetsz meg te is.

Sheryl Crow arról beszélt, mit látott a színfalak mögött Michael Jackson háttérénekeseként

Sheryl Crow évekig volt Michael Jackson háttérénekese, amellett, hogy közreműködött számos világsztár felvételein (énekelt Bob Dylannel, Stevie Wonderrel, sőt még Luciano Pavarottival is). Jackóval kapcsolatban az amerikai CNN hírtévé egyik műsorában nyilatkozott most, ahol konkrétan rákérdeztek, hogy mi a véleménye a Leaving Neverland című filmről, amely a világsztár zaklatási botrányáról szól. A meglepő választ ebben a cikkben kapod meg.

Azonnal meg kellett műteni Caramelt

MTI Fotó: Mohai Balázs

A korábban porckorongsérvvel bajlódó énekes bízik abban, hogy a közönségét a lehető leghamarabb kárpótolni tudja majd az elmaradt koncertért. A mostani probléma nem a gerincével kapcsolatos, de azért elég súlyos volt ahhoz, hogy azonnal szakorvoshoz forduljon – a részletekért kattints ide.

Ilyen gyönyörű Szandi lánya

Az énekesnő lánya igazi nővé vált:. Blanka teljesen olyan, mint amilyen az édesanyja volt 19 évesen. A Sziget Fesztiválon partizó lányról igazán jól sikerült fotók készültek, amiket errefelé te is megnézhetsz.

Megszülettek Szász Emese ikrei

Olimpiai bajnok párbajtőrözőnk februárban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A 36 éves kiválóság még 2016-ban ment férjhez, és már akkor is úgy nyilatkozott, hogy néhány éven belül szeretnék, ha bővülne a családjuk. Emese most a közösségi oldalára posztolta az örömhírt, miszerint világra jöttek az ikerbabái, akiknek a nevét is megosztotta a rajongókkal.

Keresés az oldalon