Kiemelt Hírek 2019. november 20.

"Ez egy nyomor" - Liptai Claudia váratlanul bevallotta, mi keseríti meg az életét

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 20.
Na erre biztos nem számítottál. Bulvárösszefoglaló.

“Ez az egy dolog, ami rá tudja nyomni a bélyegét az életemre” – Liptai Claudia meglepő vallomása arról, mi az ő legnagyobb átka

A Lakástalkshow kedd esti adásában Liptai Claudia egészen meglepően megnyílt, amikor arról beszélt, hogy a képernyőn és a címlapokon csak az egyik énje látszik, de van egy másik Claudia is, akinek egy nagyon sötét gondolat kísérte végig az egész életét. Ha érdekel, mi az, ami megkeseríti Liptai mindennapjait, akkor ezt a cikket olvasd el.

Palotás Petra: Sokáig voltak gátlásaim, (…) kétszer akkora lettem, mint annak idején

Több évre eltűnt a nyilvánosság elől, de mióta megjelentek a könyvei, Palotás Petra visszalépett a reflektorfénybe. Az alábbi interjúban az egykori műsorvezető számos izgalmas részletet osztott meg arról, hogyan kezdett írni, miként születnek meg a regényei, milyen a fogadtatás az olvasók részéről, továbbá egyik nehéz időszakáról is mesélt.

A nap is kisütött, és még a BBC riporterének hangja is elcsuklott Erzsébet királynő esküvőjén, de csókra hiába várt a tömeg

Pontosan 72 évvel ezelőtt, 1947. november 20-án állt oltár elé Erzsébet, még trónörökösként, és fogadott örök hűséget vőlegényének, Fülöp hercegnek. Az akkori technikai színvonalnak megfelelően alaposan beszámoltak az eseményről, de természetesen sok részlet csak utólag látott napvilágot. Milyen lett volna, ha úgy tudósítanak a királynő nagy napjáról, ahogyan ma tennék, egy közvetítéssel az interneten, percről percre?

Dér Heni bevallotta, hogy fél éven át titokban olvasta a fiúja összes üzenetét

Habár még soha egy részt sem láttunk belőle, kezdjük megszeretni a Női titkok Várkonyi Andinál című műsort, mert szinte napi rendszerességgel szolgál valami jelentős hírrel. Ezúttal Dér Heniről és az ő durván elfajult féltékenységéről, amitől Radics Giginek is jól kikerekedtek a szemei döbbenetében.

Katalin hercegné felülmúlta önmagát szexi fekete csipkeruhájában

Fotó: Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images

A hercegné a londoni Palladium Színházba csípte ki magát, és egyébként egy Alexander McQueen-ruhát vett fel fekete tűsarkúval.

Sajnos Katalin hiába szexiskedik, Meghan Markle lett az idei év legnagyobb hatású stílusikonja

Vilmos feleségének az egyik Jenner-lánnyal kellett megküzdenie az első helyért. A listára Katalin is felkerült, de jóval kevésbé előkelő helyen szerepel.

Nánási Pál a feleségéről: “Intelligensen kezeli, hogy a férje kicsit olyan, mint egy nőgyógyász”

A fényképésznek különleges kiállítása nyílt: egy halmozottan sérült gyermekek oktatását támogató alapítvánnyal közösen 40 képet készített, amelyeken hazai művészek és beteg gyermekek álltak közösen modellt. A megnyitón készült ez az interjú Nánási Pállal, aki nyilatkozott a kiállítás képeinek megalkotásáról, a nemrégiben megvásárolt balatoni bisztrójukról, a vloggerkedésről, meg arról is, miként hat a házasságra az, hogy gyakran fotóz aktképeket.

Lang Györgyi szokásához híven optimista derűvel beszélt, de egy elég szomorú dolgot árult el

Azt, hogy mi hiányzik neki az életéből a legjobban, mióta szklerózis multiplexe miatt mozgáskorlátozottá vált.

Kiderült, hogy Tom Cruise karácsonykor felháborítóan finom tortákat küldözget híres ismerőseinek

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Cobie Smulders, az Így jártam anyátokkal színésznője, és Jimmy Fallon leplezték le Tom Cruise szokatlan hobbiját, ugyanis mindketten éves rendszerességgel megkapják a maguk kis sütiadagját Cruise-tól. És úgy beszélnek a tortáról, mint valami földöntúli csodáról. Milyen süteményről van szó, és mégis miért postáz Tom Cruise édességet egy csomó embernek? Innen kiderül.

Kíváncsi vagy, hogy néznek ki most a Szívtipró gimi szereplői?

Határozottan kijelenthetjük, hogy a kilencvenes évek népszerű ausztrál tinisorozatának színészei alaposan megváltoztak az elmúlt évtizedek során. Az alábbiakban nemcsak fotókat találsz róluk, hanem azt is megtudhatod, mivel foglalkoznak, mióta vége a Szívtipró giminek.

Keresés az oldalon