Ez a korrupciós botrány a Pénzügyminisztériumig ér

Startlap - Startlap
Akár 10 évet is kaphatnak a minisztérium megvesztegetett munkatársai. Esti hírösszefoglaló. 

Egy korrupciós botrány a Pénzügyminisztériumig ér

Több mint 200 millió forint készpénzt, 60 milliónyi értékpapírt és egy 40 milliós autót foglaltak le hivatalos személyektől. A korrupciós ügyről itt lehet megtudni minden lényegeset. 

Őrizetbe vették a New Yorkban megölt magyar nő feltételezett gyilkosát

Hosszú évek óta az Egyesült Államokban élt és egy gazdag lítiumkereskedőhöz ment hozzá az a magyar nő, akinek a holttestére egy véráztatta sporttáskában találtak rá New Yorkban a múlt héten. Már meg is találhatták a gyilkosát, aki valószínű jól ismerhette. Részletek

Brutálisan drágán jön az orosz gáz Magyarországra

Köbméterenként majdnem négyszáz forint volt a Magyarországra érkező orosz földgáz átlagára februárban. Ez nagyjából a hatszorosa annak, amennyit a lakosságtól kap az állami szolgáltató, az MVM ugyanezért a gázért. Részletek

Orbán Viktor nemcsak Ferenc pápával találkozott Rómában

A magyar miniszterelnök szemmel láthatóan jó hangulatú látogatáson járt Ferenc pápánál, és ezek után ellátogatott ahhoz az olasz politikushoz, akit évek óta a barátjának tekint. Részletek.

Aljakszandr Lukasenka: Mindenkit lefejezünk, aki meg akarja zavarni a békét és nyugalmat

A belarusz kényúr elgondolkodott a háborúról, aztán tett néhány megdöbbentő megjegyzést. A diktátor sajátságos gondolatait itt lehet elérni. 

Különös módon halt meg  az orosz oligarcha és családja

Spanyolországi villájukban találták meg egy orosz oligarcha és felesége, illetve lányuk holttestét két nappal ezelőtt. Azt itt olvasható cikkből kiderül, hogy ki is volt a gazdag orosz, aki rejtélyes módon halt meg. 

Ausztria levált az orosz kőolajról márciusban

Ausztria márciusban leállította az oroszországi olajimportot és az onnan származó kőolaj finomítását. Hogy ez miként is sikerült nekik, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Márki-Zay igent mondott Lázárnak, valamit azonban furcsáll a meghívásban

Lázár János szerdán munkamegbeszélésre hívta Márki-Zay Pétert, aki el is fogadta a felkérést, viszont szerinte van egy különös dolog az invitálásban. Hogy mi is az a hódmezővásárhelyi polgármester szerint, az ide kattintva fog azonnal kiderülni. 

Több száz ittas vezetőt kapcsoltak le a múlt héten a rendőrök

Több mint hetvenezer járművezetőt ellenőriztek a rendőrök az elmúlt hét napban, közülük 290 ember ellen indítottak eljárást – közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön. Bővebben a razziáról errefelé.

 

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Ez is érdekelhet

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Orbán: Lesz nyugdíjemelés

képcím

Orbán: döntött a kormány, nemzeti konzultációt indítunk