Exkluzív interjút adott Frank Júlia: "Csak azért nem váltunk el hivatalosan, mert könyörgött"

Startlap - Startlap
Szakácskönyveit mindannyian ismerjük, a magánéletét már annál kevésbé, de Frank Júliának bőven van mit mesélnie, a boldogságról és traumákról egyaránt. Friss podcastinterjújában mindent bepótolt: őszintén vallott életéről. Bulvárösszefoglaló.

Exkluzív interjút készítettek Frank Júliával: “Csak azért nem váltunk el hivatalosan, mert könyörgött”

Negyven év alatt 129 szakácskönyve jelent meg nyomtatásban, ami könnyen lehet, hogy egy kisebb rekord. A receptjeit tehát jól ismerjük, de Frank Júlia életét már kevésbé. Pedig van miről mesélnie, és a BEST magazin podcastjában meg is tette: őszintén beszélt munkáról és magánéletről, szüleiről, a múltról, és a férjéről, Istvánról. A beszélgetés kifejezetten izgalmasra sikerült, ha kíváncsi vagy rá, akkor kattints ide.

Harryről és Meghanról először készült felvétel Los Angelesben: maszkban, titokban vették fel őket a biztonsági kamerák

Amíg Harry herceg és Meghan Markle a királyi család szerves részeként élte életét, folyamatosan dokumentálták a mindennapjaikat. Mióta elhagyták Angliát, ez gyökeresen megváltozott, pár kanadai lesifotó meg még néhány utolsó hivatalos eseményen készült fénykép jelent csak meg róluk. Egy Los Angeles-i ház biztonsági kamerái azonban lefilmezték, ahogy Harry és Meghan védőruházatban ételt szállít ki. Videó és további részletek itt találhatók.

Életveszélyes állapotban szállították kórházba Csűrös Karolát

A 83 éves színésznő jelenleg is a Semmelweis Klinikán fekszik, de nem koronavírus miatt. Erre a linkre kattintva megtalálod Csűrös Karola nyilatkozatát, aki beszámolt arról, mi történt vele, és arról is beszélt, mi a helyzet a kórházban a járvány idején.

Zuzana Čaputová szlovák elnök a koronavírus-járvány divatdiktátora

Čaputová még tavaly nyáron, maszk nélkül. (Fotó: Carsten Koall/Getty Images)

A szlovák járványügyi intézkedések értelmében nyilvános helyen mindenki számára kötelező a védőmaszk viselete. Zuzana Čaputová köztársasági elnök egyáltalán nem éri be egy egyszerű sebészi maszkkal, vagy mondjuk egy FFP3-as típusúval. Az államfő új, szezonális trendjéről itt nézegethetsz fényképeket.

Fodor Zsóka barátkozik a halál gondolatával, és már a temetéséről gondolkodik

Fodor Zsóka keserű interjút adott: a 78 éves színművésznő a járvány árnyékában halálfélelméről és magányáról vallott. Részletek itt.

Zsófia hercegné kórházi dolgozónak állt

Zsófia hercegné és férje 2015-ben. (Fotó: Ragnar Singsaas/Getty Images)

Mivel a svéd királyi család ritkán kerül szóba, ezért gyorsan tisztáznánk, kicsoda Zsófia hercegné: ő Károly Fülöp svéd királyi herceg felesége, polgári nevén Sofia Hellqvist, aki amúgy korábban modellként dolgozott, szóval ha le akarnánk egyszerűsíteni a helyzetet, azt is mondhatnánk, hogy a helyi Meghan Markle-ről van szó. Csak ő nem hagyta ott új családját, ennek köszönhetően most éppen asszisztensnek állt egy kórházban, hogy így segítsen a járvány miatt leterhelt egészségügyi dolgozóknak. Ehhez speciális felkészülésre volt szükség, amelyről itt írnak bővebben, fotók kíséretében.

“Szolidaritást és szeretetet egyelőre még nem Kínából kell rendelni” – Hajós András kórházból kitett betegnek ajánlotta fel üres szobáját

Hajós András csütörtök délután egy Facebook-posztban tette meg a címben említett felajánlást, amellyel kapcsolatban sok kérdés merült fel benne. Íme a bejegyzés.

Barta Sylvia családja és a No Thanx egykori énekese is koronavírusos lett

Barta Sylvia már 5 hete koronavírusos, és most kiderült, hogy az egész családja megfertőződött a betegséggel. A család állapotáról ebben a cikkben nyilatkozik Barta férje, Kolossváry Ádám.

Mindeközben egy újabb ismert magyar adott hírt pozitív koronavírustesztjéről: Skrapits Erikről, a No Thanx nevű, immár évek óta inaktív zenekar egykori frontemberéről van szó. Skrapits ebben a videóban  beszélt tüneteiről, és arról, hogyan kaphatta el a betegséget.

Udvaros Dorottya nagyon rosszul viseli a karantént: “Az alkony a legrosszabb, amikor indulni kellene a színházba”

Udvaros Dorottya is beállt a sorba, és elmondta, hogyan éli meg a karantént: sajnos a színésznő nagyon nincs jól. Olyannyira nem, hogy még édesanyja súlyos depresszióját is emlegette. Részletek itt.

Elhunyt Brian Dennehy, Rambo ősi ellenfele

Fotó: robbie jack/Corbis via Getty Images

Arcképét megpillantva a legtöbb embernek az első Rambo-film ugrik be, ahol ő játszotta a seriffet, de Brian Dennehy számos más ismert sorozatban szerepelt. A Golden Globe- és kétszeres Tony-díjas művész 81 évesen hunyt el. Dennehy munkásságáról és haláláról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

II. Margit dán királynő bejelentette lemondását