Este leeshet az első hó

Startlap - Startlap
Az OMSZ előrejelzése szerint a szombatunk csapadékmentes lesz, de előtte még a szerencsés országrészeken gyorsan lehullhatnak az első hópelyhek. Esti hírösszefoglaló.

Este leeshet az első hó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint mielőtt elvonul a felhőzet, és felvirrad a száraz, csapadékmentes szombat, az ország egyes részein megjelenhet a tél legjellegzetesebb időjárási eleme. Katt ide a folytatásért.

Karácsony Gergely komoly átalakításokra készül Budapest lesújtó anyagi helyzete miatt

A Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatójának koncepciója mentén a főváros teljesen átalakítja cégstruktúráját. Budapest saját magán igyekszik spórolni a járvány és a gazdasági válság okozta kieséseket tetéző kíméletlen kormányzati elvonások miatt. Ja, és azt is megszellőztették, kit nevezhetnek ki a Budapesti Közlekedési Központ élére. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Szarvas polgármestere: “Kiderül, hogy valaki covidos lett, akkor úgy kell kezelni, mint a leprást”

Babák Mihály, Szarvas fideszes polgármestere legutóbb februárban szabadkozhatott egy menthetetlen, obszcén megjegyzésért, amit a mikrofonokról és a női szájakról tett. Babák legutóbbi interjújában már ott helyben elkezdte a magyarázkodást. Bővebben.

IDEA Intézet: Az ellenzéki pártok össztámogatottsága már nagyobb, mint a Fideszé

Fotó László BaloghGetty Images

A november elején készített friss felmérés szerint míg ellenzéki oldalon lényeges pártpreferencia-átrendeződés nem látható, a kormánypárt támogatottsága kritikus szint alá csökkent. Pontos számok és további részletek itt nézegethetők.

21 weboldal elérését teszi ingyenessé a Telenor az otthoni tanuláshoz

A Telenor kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye a digitális oktatásban való részvételt, és ehhez valódi segítséget nyújtanak. További információkért kattints ide.

Rohamot kapott egy autós Budán, eszméletét vesztve száguldott lefelé, két autót teljesen letarolt

A fehér Opel Corsa sofőrje a helyszínre kiérkező rendőröknek azt mondta, nem emlékszik semmire az ájult ámokfutásából. A férfi a főváros 12. kerületében kapott epilepsziás rohamot péntek délelőtt. Fotók és további részletek a balesetről ebben a cikkben.

Dull Szabolcs csak a Telexszel tárgyal: “Áttárgyaljuk, hogyan tudnék bekapcsolódni a munkába”

Az Index volt főszerkesztője pillanatnyilag jogi tanulmányait folytatja, és a versenytilalom miatt amúgy sem tudna munkába állni. Volt kollégáival viszont tárgyal az együttműködésről, mindenki mást elutasított. Dull Szabolcs a Szabad Pécsnek nyilatkozott. Íme.

Nézd meg, hogyan állították fel a debreceni Kossuth térre a város karácsonyfáját

Pár nappal azután, hogy a New York-i Rockefeller Center elé megérkezett egy amilyen gigantikus, annyira viharvert fenyőfa, Debrecen városa is megkapta az idei fáját. De a megyeszékhely lakóinak nem lehet oka panaszra, ugyanis egy gyönyörű karácsonyfa birtokosai lehetnek az ünnepek során. Fotók és további részletek itt.

Bajszot növesztettek a 4-es és a 6-os villamosok

Fotó Balázs MohaiBloomberg via Getty Images

Gondolkoztál már, mit jelent a bajusz a fővárosi Combino villamosokon? A vidám jelzésnek fontos üzenete van, méghozzá a férfiak számára. Miről van szó? Innen kiderül.

Bővít a Telekom, térképen mutatjuk, hol tudod használni az 5G-hálózatukat

A Magyar Telekom a hazai szolgáltatók közül elsőként a 2100 MHz-es frekvenciasávon is elindítja 5G szolgáltatását, amelynek köszönhetően a jelenlegi 13%-ról 30%-ra emelkedik a fővárosi 5G-lefedettség. Erre a linkre kattintva tovább olvashatsz az 5G-ről, plusz a térképen megnézheted, pontosan hol elérhető a szolgáltatás.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Lázár: nem mini-Dubaj, hanem maxi-Dubaj épülne Rákosrendezőn

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson