"És akkor megláttam a szobában, elterülve a földön" - Szécsi Pál barátja megszólalt az öngyilkosságról

Startlap - Startlap
Az MTV műsorvezetőjeként dolgozó Módos Péter találta meg Szécsi holttestét. Új kötetében részletesen beszámol az öngyilkosság körülményeiről, még az énekes búcsúlevelét is idézik. Bulvárösszefoglaló.

“És akkor megláttam a szobában, elterülve a földön” – Szécsi Pál barátja megszólalt az öngyilkosságról

Egymillió fontos emlék címmel könyvet írt a hazai tévés és zenei életről Módos Péter, aki a Magyar Televízió műsorvezetőjeként Korda Györgytől Máté Péterig nagyjából mindenkit személyesen ismert, és közelről követte a hazai zeneipar híres és kevésbé híres figuráinak izgalmas sztorijait. A kötetben felbukkanó számos történet közül az egyik Szécsi Pál tragikus haláláról szól, Módos ugyanis azon az áprilisi napon éppen rá várt a stúdióban, és ő volt az, aki nem sokkal később a megtalálta Szécsi holttestét a lakásán. A könyvben felidézik Szécsi búcsúlevelének tartalmát, és az énekes súlyos skizofréniájáról is írnak. Erre a linkre kattintva Módos Pétert szavaiból ismerheted meg a részleteket.

A genetikai csoda: Sütő Enikő 61 évesen bikiniben mutatta meg, hogy még mindig ő a legszebb lány

A Fabulon arcaként az ország egyik legismertebb manökenjévé váló, és amúgy jogász végzettségű Sütő Enikő friss fotója mellett különféle természetes immunerősítő praktikákat sorol. Annyira elképesztően néz ki, hogy bármi is legyen az “ősi magnéziumpor”, mi is akarunk belőle, és mélyen egyet kell értsünk az egyik kommentelővel, aki szerint a modell “egy genetikai csoda”. Ha nem hiszed, nézd meg magad a bikinis fényképét ebben a cikkben.

Láttál már gyerekkori fotót Nánási Pálról? Akkor most mutatunk egyet

Ördög Nóra férje alighanem kimaradt a közösségi oldalak egyik örök divatjából, és sosem közölt még magáról igazán régi fényképet. Hétfőn pótolta ezt a hiányosságát, és megmutatta, milyen volt mosolygós kisfiúként. Íme.

“Igazságtalan az élet, hogy miért pont Ő, miért ilyen fiatalon” – elhunyt Bíró Ádám, a Kozmix gitárosa

Az együttes a Facebookon, egy megható írás keretében számolt be a szomorú hírről, és egy kedvenc videójukat is közzétették Bíró Ádámról. Horváth Zsolt külön is megemlékezett egykori barátjáról és kollégájáról. A két bejegyzést ide kattintva nézheted meg.

Sylvester Stallone három lánya olyan gyönyörű, hogy még az apjuk is szépnek tűnik, ha beáll közéjük

Sylvester Stallone, amikor egyedül van egy fényképen. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Stallone családjában mindenkinek S betűvel kezdődik a neve: Scarlet 18, Sistine 22, Sophia pedig 24 éves. Mindhárman túlzás nélkül gyönyörűek, így a büszke papával lőtt családi képen Stallone elfuserált plasztikái se ordítanak olyan nagyon. A címlapfotónak is beillő közös fotó ebben a cikkben található.

Kovács Dóra nekiment egy autónak, az alkoholszonda állítólag pozitív eredményt mutatott

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője a Madách Színház közelében, parkolás közben vétett hibát. Az eset szemtanúja ittasságra gyanakodott, amit a rendőrség reakciója is megerősíteni látszik. 

Esztergályos Cecília gerincműtétjéről és fájdalmairól, Rékasi Károly súlyos tüdőgyulladásáról számolt be

Família Kft. immár 77 éves művésznője példamutató optimizmussal vallott durva fájdalmairól, és az operációiról. Videó és további részletek itt.

Mindeközben Rékasi Károly is betegségről adott hírt: a színész annyira rosszul lett, hogy már koronavírusra gyanakodott, de végül az orvosok más diagnózissal szolgáltak a számára. Ha kíváncsi vagy, miket mesélt, kattints ide.

Sarka Kata és barátnői hibátlanul néztek ki a balatoni esküvőn

Hogy egy kis utómunka, masszív smink, jó gének, netán egy plasztikai sebész, vagy a nyári nap sugarai, ki tudja, mindenesetre Sarka Kata és két barátnője feltűnően makulátlanok, és igazán gyönyörűek voltak barátaik lagziján. Íme mindez fotón.

Mihalik Enikő autó alól kimentett kismacskája még a fiatal Nánási Pálnál is aranyosabb

Mihalik Enikőt senkinek sem kell körbeállnia. (Fotó: Pascal Le Segretain/WireImage)

A magyar szupermodell másfél héttel ezelőtt, tűzoltók segítségével szabadította ki a cicust egy autó kerekei alól. Kutyája mellé befogadta, és közölt róla egy fotót, amit elnézve gyorsan meg lehet érteni, miért nem vált meg az állattól. A kép itt nézegethető.

Várkonyi Andrea visszatér a képernyőre

Miután Hajdú Péter megszüntette Várkonyi Női és Férfi titkok című műsorát a Life TV-n, fájdalmas búcsút kellett vennünk Bochkor Gábor exétől. Szerencsére kiderült, nem sokáig kell már elviselni ezt a tragikus űrt, amit maga után hagyott, mert hamarosan újra figyelhetjük őt a kanapéról. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Kórházba került Gianni Annoni, megoperálták

képcím

Gaál Noémi: „Nem fér bele, hogy nyaralásról ábrándozzak”

képcím

Ördög Nóra: „Elvesztettük a szabadságunkat”