Kiemelt Hírek 2018. június 27.

Erőszakkal rabolt ki egy 80 éves nőt egy testvérpár Debrecenben - videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 27.
A feltételezett elkövetőket már el is kapták.

A rendőrség egy hét alatt elfogta azt a testvérpárt, akik megalapozottan gyanúsíthatók egy idős asszony kirablásával – írja a police.hu.

Június 19-én éjjel jelentette egy férfi a rendőrségen, hogy 80 éves feleségét két férfi kirabolta Debrecen városában, az Andaházi utcában. Az elkövetők a földre rántották a 80 éves sértettet, aztán kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről.

A debreceni rendőrök a helyszíni adatgyűjtést és tanúkutatást követően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves K. Gy-t és 19 éves testvérét, K. N-t, kokadi lakosokat.

A hatóságok június 26-án otthonukban elfogták a két fiatal férfit, majd kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A házkutatás során több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Keresés az oldalon