Erős Antónia bemutatta Szellő István nagyfiait, majd láncfűrészt ragadott

Startlap - Startlap
Érdekesen alakult a szilveszteri műsor az RTL Klubnál. Bulvárösszefoglaló.

Erős Antónia bemutatta Szellő István nagyfiait, de előkerült egy láncfűrész is

A 2020-as évet búcsúztató RTL Híradó szilveszteri különkiadásában Erős Antónia és Szellő István bűvészmutatványokkal szórakoztatták egymást és a nézőket, melynek keretében belül váratlanul előkerült egy láncfűrész is. Bővebben

Képtelenség értelmezni Tóth Andi szilveszteri képét

Fotó: Tv2

Az énekesnő nem évösszegző poszttal készült 2020 utolsó napjára, hanem megpróbálta poénosra venni a figurát. Ide kattintva egy meglehetősen furcsa kép tárul a nézelődő szeme elé, melyet legfeljebb műelemzésre szakosodott hozzáértők tudnának a maga teljes részletgazdagságában értelmezni. Mi szóltunk előre!

Bár több, mint egy éve Berki már elvette, Mazsi valamiért ismét menyasszonyi ruhát öltött 

Berki Mazsi és Berki Krisztián jelenleg a Maldív szigeteken töltik téli többhetes vakációjukat, kivonva magukat a magyar járványhelyzet viszontagságai alól. Ebből az alkalomból Mazsi megosztott egy képet és egy videót is, melyeken újból esküvői ruhában látható. A miértre ez a cikk adja meg a választ.

Kiszel Tünde és lánya útjai különválnak 

Természetesen a naptárdíva lánya nem akarja megtagadni édesanyját, de úgy néz ki megfogadta Kajdi Csaba évekkel ezelőtti tanácsát. Hogy mit is jelent az, többé már celebkednek majd együtt, az innen fog azonnal kiderülni. 

Singh Vikinek nehezen indul 2021: újévi köszöntője tele van sérelmekkel

A hírességektől általában azt szoktuk meg, hogy pozitívan tekintenek a jövőbe, leginkább a derűlátás és a bizakodás jellemzi őket, különösen újév tájékán. Singh Vikinél viszont mintha 2020 minden sérelme felgyülemlett volna egyetlen, évköszöntőnek szánt posztjában. Mindezen errefelé lehet alaposabban rácsodálkozni. 

Tilla Sztárban Sztáros konferálásaiból bakivideót csinált a TV2

Az év utolsó napjának alkalmából a Sztárban Sztár is visszatért a képernyőre, amiben Tilla a győztes Szabó Ádámmal és a zsűri tagjaival együtt nézték meg, melyek is voltak a 2020-as évad legjobb jelenetei. Ezt a videót viszont külön Tilla bénázásaiból állították össze, melyet nézve Bereczki Zoltán majd meg szakadt a nevetéstől. 

Csonka András és Hajdu Steve előadták a Ding Dongot

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csonka András lassan és szomorúan énekelt, Hajdu Steve pedig rappelt és némi robotszerű mozgással gazdagította az előadást. A videót, melynek hátterében Berkiék végigröhögik az egészet, itt nézhető meg.

A hobbijából tartja el magát Kapócs Zsóka

A színészetet feladó Kapócs Zsóka sikeres dizájner és lakberendező lett az elmúlt években. De nem csak ő váltott a magyar hírességek közül, többen is más utat választottak. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot