Erdogan miatt távozásra szólították fel az étterem vendégeit

Startlap - Startlap
A rendőrök közölték: aki nem fejezi be elég gyorsan a vacsoráját, azt másfél órára bezárják. Hírösszefoglaló.

Ezt csinálta Recep Tayyip Erdogan, miközben teljesen megbénította Budapest életét

Erdogan csütörtökön érkezett a fővárosba, látogatása során hivatalos tárgyalását követően felkereste a Gül baba türbéjét. Az Anadolu Agency fotósa lencsevégre kapta, mit csinált Erdogan akkor, amikor fél Budapest dugóban állt, és teljes utcákat ürítettek ki. A fényképeket ebben a cikkben nézegetheted.

És pontosan hogyan érintette a török elnök látogatása a helyieket? Nos, például úgy, hogy a rendőrök felszólították egy étterem vendégeit: vagy 30 percen belül befejezik a vacsorát és távoznak, vagy másfél órán át nem mehetnek sehova. Erről az esetről itt számolnak be részletesen.

Orbán Viktor: Nem volt kellemes ez a délelőtt. Álmokat kell feladni

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt Putyin és Erdogan látogatásáról, utóbbi kapcsán SorosGyörgy“híres tervét” is emlegette, valamint tudatlannak minősítette az ellenzéket. Ezen kívül Karácsony Gergellyel való egyeztetéseiről is nyilatkozott. Ha érdekel, miket mondott Orbán Viktor, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A Fidesz és a rendőrség egyszerre kezdett a tüntetőkre mutogatni az Erdogan látogatása miatt vállalhatatlanná alakult közlekedési helyzet kapcsán

Pénteken délután a rendőrség és a Fidesz gyakorlatilag egyszerre magyarázta el, hogy az Erdogan látogatása miatt rendezett tüntetések miként járultak hozzá Budapest közlekedésének bedugulásához. További részletek itt.

Káosz, tüntetés, mosolygó Borkai és közben szólt az Add ide a didit: megalakult a Győri Közgyűlés

Borkai Zsolt érkezik a Győri Közgyűlés alakuló ülésére a városháza dísztermében 2019. november 7-én. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Csütörtök délután megalakult a Győri Közgyűlés, amelyen a sajtó képviselői mellett egy elég hangos tömeg is jelen volt. A lemondását pénteki határidővel benyújtó Borkai Zsolt utolsó napján az ellenzék kiosztására, illetve saját maga dicséretére is szakított időt. Erre a linkre kattintva több videót találsz a kaotikus állapotokról, valamint egy beszámolót az ülésről, továbbá az is kiderül, ki vezeti a várost az az időközi polgármester-választásig.

220 fával kevesebb lesz, és parkolóhelyből nem lesz több, avagy épül a Normafán a parkoló

Többnyire magas kőrisek, továbbá mezei juharok, vadalma és madárcseresznye fák, valamint 250 négyzetméternyi cserje lesz az áldozata a Normafa kapuja nevű beruházás keretében megvalósuló parkolónak a Pest Megyei Kormányhivatal Természetvédelmi Főosztálya döntésének értelmében. A kivágott növényzetet az önkormányzat nem köteles pótolni. Hogyan lehetséges ez? Erről szól ez a cikk, amelyben azt is elolvashatod, milyen látszategyeztetésekkel és időhúzásokkaltrükközik a XII. kerületi önkormányzat a Normafa védelmére alakult természetvédelmi csoport képviselője, valamint Élő Norbert, a hegyvidéki önkormányzat DK-s képviselője szerint.

Közölték az év legviccesebb helyreigazítását Gyurcsány Ferenc “részegségéről”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Zala megyei napilap kénytelen volt közzétenni egy helyreigazítást arról, hogy Gyurcsány Ferenc mégsem volt részeg. A közleményt érdemes szó szerint elolvasni, amit itt tehetsz meg.

IDEA Intézet: Nem a Borkai-hatás miatt nyert az ellenzék az önkormányzati választáson

Az IDEA Intézet október utolsó napjaiban végzett egy kutatást arról, milyen szempontokat vettek figyelembe a szavazók az önkormányzativálasztás során, amelyből több érdekes dologra derült fény ellenzéki és kormánypárti voksolókról egyaránt. A felmérés eredményeit ebből a cikkből ismerheted meg.

Íme Karácsony Gergely 13 órányi éjszakai vonatozás után, a főpolgármester ugyanis nem repülővel utazott Berlinbe

Karácsony Gergely a fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából látogatott Berlinbe, ahová péntek délelőtt érkezett, vonattal.

Látszik, ugye?

– tette fel a kérdést a 13 órányi vonatútra vonatkozóan a főpolgármester. Karácsony posztját ide kattintva nézheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Ódor Lajos Orbán Viktor kijelentéséről: "Nagyon nem szerencsés"

képcím

Orbán: Baloldali, háborúpárti ember követte el a merényletet...