Ennyi keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

Startlap - Startlap
A magyar úszó páratlan teljesítményt nyújtott a budapesti világbajnokságon. Bulvárösszefoglaló.

Jól keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

Milák Kristóf ott folytatta, ahol abbahagyta: két érmet is nyert a budapesti vizes világbajnokságon. Először 200 méter pillangón lett aranyérmes, ráadásul világcsúcsot úszott, másodszor pedig a szám 100 méteres versenye után állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ha érdekel, a két győzelem mennyi bevételt hozott a világklasszis magyar úszó számára, ide kattints.

Ez a fotó elárulja, kire hasonlít György herceg

A királyi család rajongói megtalálták, kire ütött valójában György herceg. Meglepő, de nem a közeli rokonok között kell keresned.  Ebben a cikkben elárulják és egy fotót is mutatnak bizonyítékként.

Egyáltalán nem készül a visszavonulásra a 79 éves Jordán Tamás

MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva

Jordán Tamásnak esze ágában sincs otthagyni a színpadot. A Blikknek bevallotta: nem készül visszavonulni, sőt nagy terveket dédelget, amiről itt olvashatsz.

Kajdi Csaba: Nem az volt a célom, hogy ismert legyek

Az InfluenceAIR podcast évadzáró epizódjában Kajdi Csaba modellügynökség-tulajdonos és influenszer vendégeskedett, aki a beszélgetés során nem fogta vissza magát. Terítékre kerültek celebek, a hozzá nem értő műsorvezetők, természetesen a modellek, sőt, azt is megtudhattuk, hogyan áll hozzá egy új üzlethez Cyla. Részletek.

Meghalt Kőváry Péter, a Neo egykori frontembere

Életének 50. évében elhunyt Kőváry Péter, a Kontroll zenéjét is adó Neo, illetve a klasszikus rockot képviselő, a Dalban is feltűnt Peter Kovary & The Royal Rebels egykori frontembere – jelentette be a Facebook-on testvére, Kőváry Zoltán. (24.hu)

Körtvélyessy Zsolt párra talált felesége halála után

Nehéz időszak áll Körtvélyessy Zsolt mögött: az elmúlt két évben elveszítette imádott feleségét és az öccsét is. Ám úgy tűnik, lassan rendeződik a 81 éves színész élete, aki bejelentette: eljött az idő a kikapcsolódásra. Ha kíváncsi vagy, mik a tervei, olvasd el ezt a cikket.

Hivatalos: Tom Cruise 2022 mozis királya

Olyan dolog történt Tom Cruise-zal idén, amire még nem volt példa pályafutása során. A cikk itt folytatódik.

Stohl András nincs oda Fenyő Iván színészetéért

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Fenyő Iván Rád csörgök című interjúműsorában szerepelt Stohl András, akik arról kezdtek diskurálni, miért van Stohl részéről egy érezhető távolságtartás Fenyővel kapcsolatban. Stohl aztán nem kertelt a válasszal, íme.

Soós Imre és felesége súlyos titkot vitt a sírba

Idén júniusban volt a magyar művészvilág egyik legnagyobb tragédiájának 65. évfordulója. 1957. június 20-án holtan találták otthonuk konyhájában Soós Imrét és feleségét, dr. Perjési Hedviget.  Bővebben

 

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Ez is érdekelhet

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját

képcím

Mi az egyes országok hivatalos nyelve? Kvíz

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből