Ennyi keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

Startlap - Startlap
A magyar úszó páratlan teljesítményt nyújtott a budapesti világbajnokságon. Bulvárösszefoglaló.

Jól keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

Milák Kristóf ott folytatta, ahol abbahagyta: két érmet is nyert a budapesti vizes világbajnokságon. Először 200 méter pillangón lett aranyérmes, ráadásul világcsúcsot úszott, másodszor pedig a szám 100 méteres versenye után állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ha érdekel, a két győzelem mennyi bevételt hozott a világklasszis magyar úszó számára, ide kattints.

Ez a fotó elárulja, kire hasonlít György herceg

A királyi család rajongói megtalálták, kire ütött valójában György herceg. Meglepő, de nem a közeli rokonok között kell keresned.  Ebben a cikkben elárulják és egy fotót is mutatnak bizonyítékként.

Egyáltalán nem készül a visszavonulásra a 79 éves Jordán Tamás

MTVAGyûjtemény Keleti Éva

Jordán Tamásnak esze ágában sincs otthagyni a színpadot. A Blikknek bevallotta: nem készül visszavonulni, sőt nagy terveket dédelget, amiről itt olvashatsz.

Kajdi Csaba: Nem az volt a célom, hogy ismert legyek

Az InfluenceAIR podcast évadzáró epizódjában Kajdi Csaba modellügynökség-tulajdonos és influenszer vendégeskedett, aki a beszélgetés során nem fogta vissza magát. Terítékre kerültek celebek, a hozzá nem értő műsorvezetők, természetesen a modellek, sőt, azt is megtudhattuk, hogyan áll hozzá egy új üzlethez Cyla. Részletek.

Meghalt Kőváry Péter, a Neo egykori frontembere

Életének 50. évében elhunyt Kőváry Péter, a Kontroll zenéjét is adó Neo, illetve a klasszikus rockot képviselő, a Dalban is feltűnt Peter Kovary & The Royal Rebels egykori frontembere – jelentette be a Facebook-on testvére, Kőváry Zoltán. (24.hu)

Körtvélyessy Zsolt párra talált felesége halála után

Nehéz időszak áll Körtvélyessy Zsolt mögött: az elmúlt két évben elveszítette imádott feleségét és az öccsét is. Ám úgy tűnik, lassan rendeződik a 81 éves színész élete, aki bejelentette: eljött az idő a kikapcsolódásra. Ha kíváncsi vagy, mik a tervei, olvasd el ezt a cikket.

Hivatalos: Tom Cruise 2022 mozis királya

Olyan dolog történt Tom Cruise-zal idén, amire még nem volt példa pályafutása során. A cikk itt folytatódik.

Stohl András nincs oda Fenyő Iván színészetéért

Fotó MTIMohai Balázs

Fenyő Iván Rád csörgök című interjúműsorában szerepelt Stohl András, akik arról kezdtek diskurálni, miért van Stohl részéről egy érezhető távolságtartás Fenyővel kapcsolatban. Stohl aztán nem kertelt a válasszal, íme.

Soós Imre és felesége súlyos titkot vitt a sírba

Idén júniusban volt a magyar művészvilág egyik legnagyobb tragédiájának 65. évfordulója. 1957. június 20-án holtan találták otthonuk konyhájában Soós Imrét és feleségét, dr. Perjési Hedviget.  Bővebben

 

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével