Emiatt kezdett új életet Bálint Antónia

Startlap - Startlap
Nincs olyan szeglete az országnak, ahol az egykori szépségkirálynőt ne ismernék fel. Heti bulvárösszefoglaló.

Emiatt kezdett új életet Bálint Antónia

Mi lett vele? Bálint Antónia a sztárvilágon túli életéről mesélt. Miután váltott, az új munkahelyén szóltak neki, hogy ne vállaljon médiaszereplést. Részletek.

Szabó Zsófi kulisszatitkokat árult el eljegyzéséről

A színésznő semmit sem sejtett a lánykérésről, de meg sem fordult az igenen kívül más válasz a műsorvezető fejében. Bővebben

Így táncolt Volodimir Zelenszkij 2006-ban az ukrán Dancing with the Starsban

Az ukrán elnök előadóművészi múltjának egy külföldön kevésbé ismert darabjáról került elő felvétel, amelyen változatos táncnemekben mutatja meg magát Zelenszkij. Aki esetleg nem tudná: Volodimir Zelenszkij beiktatása előtt filmekben és sorozatokban szerepelt, szinkronizált, még országa elnökét is megformálta színészként. Videó.

Tóth Vera vőlegénye komoly bajba került

MTI/MTVA/Kaszner Nikolett

Aggasztó üzenet jelent meg a Palkonyha Instagram-oldalán, amelynek hátterében az orosz Sperbank magyarországi csődje áll. Ide kattintva kiderül, mekkora gondot is okozott Pauli Zoltánnak mindez. 

Korda Györgyék villáját megnyitották a menekültek előtt

Mi Klárikámmal optimisták vagyunk. Bízunk az emberekben, akárhonnan jön, vagy éppen menekül.

A házhoz tartozó szállodát általában bérlők lakják, de a fennmaradó üres szobákat átadják az Ukrajnából érkezőknek. Korda György nyilatkozatáért katt ide.

Zsidró Tamás: Gyilkosnak kiáltottak ki minket

Hetekig keringett a neten egy videó, amelyben egy elkeseredett édesapa Zsidró Tamást és Hajas Lászlót okolja a lánya haláláért. Most végre kiderült minden ezzel kapcsolatban. Részletek

Így jött rá Csuti, hogy megcsalja Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Szabó András év elején jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Pár nappal később az egykori szépségkirálynő azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy újra szerelmes, azóta pedig számos interjút adott új párjával kapcsolatban. Csuti is többször megszólalt, de most először, Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy pontosan mi vezetett a házassága végéhez. Íme

Volodimir Klicsko és Hayden Panettiere gyerekét kimenekítették Ukrajnából

A világhírű amerikai színésznő és az ukrán nehézsúlyú ökölvívó öt éven át voltak házasok, jelenleg hétéves kislányukat Klicsko a válás óta egyedül nevelte Ukrajnában. Panettiere az Instagramon írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben személyes élményeit osztja meg és az ukrán népet élteti. Íme.

Endrei Judit megváltoztatta a vezetéknevét egykor, mert a tévések ezt javasolták neki

Bár már évek óta nincs képernyőn Endrei Judit mégis, szinte az egész ország ismeri az ikonikus televízióst. Neve generációknak cseng ismerősen, ám kevesen tudják, hogy az Endrei vezetéknév valójában felvett név. Hogy mi is az igazi neve a tévésnek, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Sean Penn gyalog ment tovább az ukrán határ felé

Emma McIntyre/Getty Images

Az Ukrajnában zajló háborús állapotokról dokumentumfilmet forgató színész fényképen mutatta meg, ahogy autójukat az út szélén hagyva elindultak a lengyel-ukrán határ felé a végtelennek tűnő kocsisor mellett. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

85 éves Korda György

képcím

Megszűnik a szomszédban a világ legrégebbi napilapja - a hét...