Előkerült Farkas Flórián, sokáig kerülte a nyilvánosságot

Startlap - Startlap
Régóta nem volt látható egyetlen rendezvényen sem, de most nem akárhol tűnt fel. Esti hírösszefoglaló.

Megtalálták Farkas Flóriánt

Hosszú hónapok óta egyetlen nyilvános szereplése sem volt a Lungo Drom elnökének, aki még az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) alakuló ülésén is távol maradt tavaly decemberben. Most azonban felbukkant, nem is akármilyen rendezvényen – az erről készült képért csak egyet kell kattintani. 

Koronavírus: úgy tűnik megvan az első hatékony gyógymód

A 24.hu most Dr. Kemenesi Gábor virológust, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának munkatársát kérte meg, segítsen értelmezni az információkat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, ebben a cikkben mindent megtudhatsz.

Halott sofőr a magyar kamionban

Holtan találtak egy sofőrt az osztrák A-1 autópálya Enns-Süd pihenőhelyénél egy magyar kamionban. A további részletekért csak ide kell kattintani. 

Lázár most már keményen beleszállt a Fideszbe

Fotó: MTI/Kovács Attila

Vasárnap már azzal is feltűnést keltett a volt kancelláriaminiszter, hogy nem jelent meg a Orbán Viktor évértékelő beszédén, ráadásul egy kézilabdameccsre elcserélve azt. Alig három napra rá újból sikerült elérnie azt, hogy fideszesek felkapják a fejüket. Kritikus szavait itt lehet elérni. 

Kiderült, mikor búcsúztatják Wichmann Tamást

A múlt szerdán elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus búcsúztatásáról adott ki nyilatkozatot a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ). Ide kattintva tudható meg a szertartás pontos dátuma.

Annyit keresnek a bírósági alkalmazottak, hogy inkább árufeltöltőnek állnak

A Népszava úgy tudja, a pesti Központi Kerületi Bíróságról az elmúlt 30 napban 31 dolgozó távozott. A miértre a keresetük ad választ – ebben a cikkben.

Hazánk is betiltja az egyszer használatos műanyagot

Kiderült, mikortól vezetik ki Magyarországon is az egyszer használatos műanyag termékeket. Már nem is kell olyan nagyon sokat várni – a végnapja ekkor jön el.

Az oroszok állnak a állatkerti gyilkos mögött

Szergej Szkripal meggyilkolásához hasonló merénylet történt egy berlini állatkertben tavaly augusztusban. Biztosra vehető, hogy a biciklis bérgyilkossal Oroszország iktatta ki egy ellenségét. A valódi krimi, amit az élet csiszolt thrillerré, innen érhető el. 

Éber agyműtétet végeztek a hegedűvirtuózon

A londoni King’s College Kórházban a sebészek  altatásban megnyitották Dagmar Turner koponyáját, majd megkezdték a felébresztését. Miután már teljesen magánál volt, a kezébe adták a hegedűjét, amelyen innentől kezdve az operáció végéig játszott.  Nem valami hecc kedvéért tette mindezt, hanem nagyon fontos okok miatt. A miértre a válasz ebből a cikkből tudható meg.

Megvan az ír partra sodródott kísértethajó tulajdonosa

Fotó: MTI: Cathal Noonan / AFP

Jelentkezett a hatóságoknál a több mint egy évig elhagyatottan sodródó, és a hétvégén Írország déli részén partra vetődő rejtélyes teherhajó, az MV Alta tulajdonosa. A teljes sztori innen érhető el.

Ez is érdekelhet

képcím

Lázár János lecserélte a MÁV és a Volán vezetőségét

képcím

Az általános iskolák kivételt képeznek a 18 fokos irodaszabály...

képcím

Nyert a bíróságon az ellenzéki pedagógus, akit egy...