Kiemelt Hírek 2019. október 25.

Előkerült egy fotó a 30 éves, gyönyörű Kovács Katiról

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 25.
Nem fog az idő a 75. születésnapját ünneplő énekesnőn. Bulvárösszefoglaló.

Kovács Kati 75 éves

Nem fog az idő Kovács Katin, akár 20 évet is letagadhatna a korából.  Nem véletlen, hogy a férfiak rajonganak érte, hiszen minden idők legismertebb magyar énekesnője mindig is nagyon csinos volt. Ezt bizonyítja egy 1974-ből előkerült kép, mely a Magyar Rádió stúdiójában készült, és most te is megnézheted, ha ide kattintasz.

Meseszép ruhában vezette a Séfek Séfét Liptai Claudia

Megszokhattuk, hogy a Séfek Séfében Liptai Claudia jól néz ki, de a legutóbbi adásban különösen szép ruhában volt. Ebben a cikkben találod a fotót. De nem csak ezért volt emlékezetes a műsor: olyan dolog történt a csütörtöki Séfek Séfében, amire eddig még nem volt példa. A részletekért ide kattints.

 

Litkai Gergely majdnem feladta a Dumaszínházat, mikor Bödőcs Tibor kilépett

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Mindez majdnem tíz évvel ezelőtt történt, és a humorista emberi csalódásként élte meg a szakítást. Hogy a Dumaszínház mégsem húzta le a rolót, egyetlen embernek köszönhető. Ha kíváncsi vagy, ki az, olvasd el az alábbi cikket.

Karsai Zita visszatér!

Emlékszel még Karsai Zitára? A Megatáncban évekkel ezelőtt ismertté vált profi táncosnő 2019-ben egy egészen új műfajban tér vissza. Ha érdekel, milyen produkcióval rukkol elő Zita, és ebben ki lesz a társa, olvasd el a lenti cikket.

Vajna Tímea felszámolja az itteni életét, megvan mihez kezd Amerikában

Már régóta tudja Vajna Tímea, hogyan gondoskodott róla Andy Vajna. Sőt, az is egyértelmű, mihez kezd a jövőben. Az alábbi cikkből kiderül.

Tóth Gabi vicces képet posztolt a váransósságról

 

 

 

 

 

 

 

 

Az újdonsült házaspár, Tóth Gabi és Krausz Gábor decemberre várja első kislányuk születését, ám addig is Gabi a várandósság minden pillanatát megosztja rajongóival. Míg azonban eddig csupa pozitív, kiegyensúlyozott képet posztolt, a legfrissebb képen a kismama-állapot egy kellemetlen velejárójára hívja fel a figyelmet.

Furcsán alakul Jolly plágiumügye

A magyar énekes szerint Enrique Iglesias és egy norvég DJ dalt lopott, de pénzt nem vár az őt ért kárért. A norvég menedzsment május óta nem is hallott Jollyról. A kesze-kusza történetről alább olvashatsz bővebben.

Péntek este kiderül, mi lesz Berényi Miki sorsa a Barátok köztben

MTI Fotó: Kollányi Péter

Huszonegy év után búcsúzik a sorozattól Szőke Zoltán. Már csak az a kérdés, hogyan? A válaszra estig kell várnunk, de az alábbi cikkből azért kiderül egy rendkívül fontos információ Berényi Miklós karakteréről.

Farkasházi Réka bevállalta

Farkasházi Réka megmutatta milyen, amikor talpig sminkben van, és milyen smink nélkül. Nagy a kontraszt a két kép között, de a színésznő mindenhogy gyönyörű.

Nyerő Páros: Fésűs Nelly szerint Fehér Balázsék szembeköpték magukat

Vajtó Lajos szerint pedig Fehér ön- és közveszélyes. Forrnak az indulatok, megy a sárdobálás a Nyerő Párosban.

Keresés az oldalon